Kula’nın çehresi değişecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kula'ya ziyarette bulunarak Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin...
Kula’nın çehresi değişecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kula'ya ziyarette bulunarak Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede hayata geçirmeye planladığı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Tosun ve Başkan Danışmanı Açıkdil, Kula'da gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da hayata geçirdiği projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kula'yı ziyaret etti. Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil Kula ziyaretinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hüseyin Tosun ve Başkan Danışmanı Açıkdil, Mevlana Caddesi, Kenan Evren Mahallesi ve Eski Selendi yolunda gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde 17 ilçede ayrım gözetmeksizin dev projelerin üretildiğini belirten Başkan Danışmanı Açıkdil, "Kula'mızda da yol çalışmalarımızdan restorasyonlara, gıda bankasından ulaşım hizmetlerine kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Kulalı hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Çalışmalar yoğun şekilde sürüyor

Ziyaretinden dolayı Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'e teşekkür eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Bu projelerde bizlere destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kula’nın çehresi değişecek

Kula’nın çehresi değişecek

Kaynak: