Kumluca'daki yangının mağdurları için kampanya

Kumluca'daki yangının mağdurları için kampanya

 Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangınlarının ardından kaymakamlık öncülüğünde başlatılan, belediye ve sivil toplum örgütlerinin de desteklediği yardım kampanyasının ilk gününde 165 bin lira toplandı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 ve 26 Haziran tarihlerinde çıkan iki yangında bazı vatandaşların ev ve seralarının büyük zarar gördüğünü hatırlattı.

Ramazan Bayramı öncesi yangından zarar gören vatandaşların hüzünlerini sevince dönüştürmek istediklerini belirten Çetinkaya, Kumluca Kaymakamlığı öncülüğünde bir yardım kampanyası başlatıldığını söyledi. 

Hayırseverlerin kampanyaya duyarsız kalmadığını ifade eden Çetinkaya, "Kampanyamızın ilk gününde 165 bin lira gibi bir yardım toplandı. Yardımlarımız devam ediyor. Sadece ilçe halkımız değil, yardım için açılan bankalardaki hesaplarımıza da Türkiye'nin değişik yerlerinde duyarlı insanlarımız destek veriyorlar. İnşallah toplanan yardımları Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımıza ulaştıracağız ve bayramı hep birlikte coşku içerisinde geçireceğiz." dedi.