Kur’an’la Ufka Yolculuk

Selçuklu Belediyesi, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformunun birlikte düzenlediği Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması’nda kayıtlar devam ediyor. Görüntü yoktur.
Kur’an’la Ufka Yolculuk

9 Mart’ta yapılacak bol ödüllü Kur’an Meali Yarışması, toplumu Kur’an’ın anlamıyla buluşturmayı hedefliyor.

Selçuklu Belediyesi, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformunun birlikte düzenlediği Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması’nda kayıtlar devam ediyor. Kur'an-ı Kerim Meali’nin okunmasını teşvik amacıyla düzenlenen yarışma, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine ve başta genç nesiller olmak üzere geniş toplum kesimlerinin Kur’an’ın anlamıyla buluşmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Yarışma il sorumlusu, Dr.Enes Özcan Sayım konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları”nın Türkiye genelinde düzenlenmekte olduğunu, yarışmanın önceden belirlenecek sınav merkezlerinde Kur’an-ı Kerim mealinden 5 farklı kategoride test tekniği ile yapılacağını belirtti. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada, yarışmacıların ulaşabildikleri herhangi bir meal kitabını okumalarının yeterli olacağını belirten Sayım, yarışma sınav merkezlerinin yarışmacılara e posta ve sms yolu ile bildirileceğini ifade etti.

Konya’da ki çalışmaların Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından yürütüldüğü yarışma 9 Mart Pazar günü yapılacak. Kayıtların 31 Ocak’ta sona ereceği yarışma, bol ödülleriyle dikkat çekiyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin www.ufkayolculuk.com adresinde yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmaları gerektiği bildirildi.

Ufka Yolculuk Meal Yarışması sonucunda başarı olan yarışmacılara Türkiye kategorisinde toplamda 16 umre, 28 İpad mini ve 18 bin TL’nin yer aldığı çeşitli ödüller verilecek. İl ödülleri kapsamında da 1.lere 3 bin TL, 2.lere 2 bin TL, 3.lere 1000 TL ödül verilirken sıralamada 4. ve 10. arasında yer alan yarışmacılar da çeyrek altınla ödüllendirilecek.    

Yoğun ilgi gören yarışma hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.ufkayolculuk.com internet adresini ziyaret edebilirler.

 

kuranla_ufka_yolculuk.jpg