Kurban Bayramı Alışverişine Dair Ne Varsa Adese’de var

Adese, her bayram döneminde olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da müşterilerinin alışveriş ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Adese’de bayram alışverişinin olmazsa olmazları arasında yer alan ürünler bol çeşit, uygun fiyat avantajlarıyla sunuluyor
Kurban Bayramı Alışverişine Dair Ne Varsa Adese’de var

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde müşterilerinin kaliteli ve hesaplı bir bayram alışverişi yapmasına imkân sağlıyor. Adese’de; tencere, kasap bıçağı, bıçak bileme aleti, mangal ve ızgara gibi Kurban Bayramı’nın vazgeçilmezi olan ürünler bol çeşit ve uygun fiyat avantajlarıyla sunuluyor. Birçok markanın şeker, çikolata ve lokum çeşitleri de en uygun fiyatlarla Adese mağazalarındaki yerini alırken, Kent şeker ürünlerinden her 25 TL’lik alışverişe 1 litre Mercek limonata hediye ediliyor. Adese müşterileri ayrıca, bayrama özel 29 Ağustos Salı gününe kadar Restore markalı tatlı ve börek çeşitlerinden tepsi ile sipariş verebiliyor. Bayramlık kıyafetlerde de indirime giden Adese, seçili konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinde net yüzde 50 indirim uyguluyor.

Vestel markalı küçük ev aletlerinden birini kazanma fırsatı

Bununla birlikte Adese’de; Mercek ve Adese markalı baharat ürünlerinde yüzde 25, Signal ağız bakım ürünlerinde yüzde 40, Arko ve Garnier markalı güneş koruyucu ürünlerindeyse yüzde 50 kasada indirim fırsatı bulunuyor. Adese müşterileri; Adese Kart ile Coca Cola ürünlerinden tek seferde yapacakları 10 TL ve üzeri alışverişlerde de çekilişle 30 adet Vestel el blenderi, 30 adet Vestel bıçaklı doğrayıcı ve 25 adet Vestel ekmek kızartma makinesinden birini kazanma fırsatı yakalıyor. Adese ayrıca; gıda, temizlik ve telekomünikasyon ürünleri haricinde yapacakları 50 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilerine 9 taksit imkânı sağlıyor.