Kurtulmuş: Toplumun dini açıdan doğru bilgilendirmeye ihtiyacı var

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Toplumun dini açıdan doğru bir bilgilendirmeye, aynı zamanda doğru bir şekilde yönlendirilmeye ihtiyacı var." dedi.
Kurtulmuş: Toplumun dini açıdan doğru bilgilendirmeye ihtiyacı var

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyanet Radyo ve Diyanet Televizyonu'nu ziyaret ederek, genel yayın yönetmenlerinden bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ziyarette yaptığı açıklamada, Diyanet Televizyonu ve Diyanet Radyo’yu yakından görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yakın zamanda "Siyer-i Nebi" konusunun işlendiği bir radyo kanalının da yayına başlayacağını ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Toplumun dini açıdan doğru bir bilgilendirmeye, aynı zamanda doğru bir şekilde yönlendirilmeye ihtiyacı var. Hayatımızın içerisinde hem radyo hem televizyon büyük oranda yer alıyor. Türkiye’de de toplum genelde çok televizyon seyrediyor, yollarda geniş zaman diliminde radyo dinliyor. Diyebiliriz ki özellikle gençlerimizin ve ev hanımlarımızın önemli bir meşguliyet alanı televizyon izlemek. Dolayısıyla bu alana Diyanet TV’nin girmiş olması, daha da güçlenerek yoluna devam edecek olması, Türkiye toplumunun geleceği bakımından önemlidir, faydalıdır."