Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde neler olacak? O hatun Alaeddin Bey'e kılıç çekti!

Kuruluş Osman’ın 134’üncü bölümünde neler yaşanacağı izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde neler olacak? Alaeddin Bey’e kılıç çeken hatun kim? İşte detaylar…
Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde neler olacak? O hatun Alaeddin Bey'e kılıç çekti!

Her hafta çarşamba günleri ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Kuruluş Osman, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin 134’üncü bölümünde neler yaşanacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte fragman detayları…

134’ÜNCÜ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman’ın son yayımlanan 134’üncü bölüm fragmanına göre Osman Bey’in, düşmanlarına yeni bir plan kurduğu görülüyor.

Alaeddin Bey, Gonca Hatun'la karşı karşıya geldi.

Osman Bey düşmanlarıyla alt etmek için planlar yaparken, düşmanları da Osman Bey’e pusu kurdu. Haçlılar tarafından kuşatılan Orhan Bey'in pusudan kurtulup kurtulmayacağını ise yeni bölümde göreceğiz.

ALAEDDİN’E TUZAK!

Alaeddin ile karşı karşıya gelen Gonca Hatun, kılıcını çekti ve beyin boğazına dayadı. Alaeddin'in bu tuzak karşısında ne yapacağı ise izleyicileri tarafından merak ediliyor. En büyük destekçisinin yine Orhan Bey olduğunu görülüyor. Bu olaylardan sonra Gonca Hatun’un maskesi düşecek. Alaeddin gerçek düşmanını görmüş olacak.

KURULUŞ OSMAN'IN 134'ÜNCÜ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 Muhabir
Etiketler :