Kuruluş Osman’ın yeni fragmanı yayınlandı... 143. Bölümde neler olacak?

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümü ile 10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü yılbaşı arası verilmesi nedeni ile bu hafta ekrana gelmemişti.
Kuruluş Osman’ın yeni fragmanı yayınlandı... 143. Bölümde neler olacak?

Başrollerini Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey’in aldığı yapımcılığını Bozdağ filmin üslendiği Kuruluş Osman’ın 143. Bölüm fragmanı yayınlandı.

kurulus-osmanin-yeni-fragmani-yayinlandi-143-bolumde-neler-olacak.jpg

PEKİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Orhan, Alaeddin ve Mehmet Beyler, Karacelasun’a karşı var güçleriyle savaştılar. Osman Bey, takas meselesinde Yakup Bey’e kimin akıl verdiğini sorguladı. Oklar, Ayhan Ağa’yı göstermekteydi. Osman Bey’in içine düşen şüphe onu hakikate nasıl götüreceği sorguladı. Yakup Bey, Mehmet’in düştüğü tuzağı büyük zayıflık olarak görmektedir. Osman Bey, şehitlerinin intikamını almak için Karacelasun’la karşı karşıya gelir. Gonca Hatun ve Alaeddin Bey yüzleşir. Fakat Gonca, Alaeddin’in beklediği cevabı vermemiştir. Alaeddin ise Gonca’ya inanmaz. Yakup Bey’ler Holofira’yı teyzesi Olivia’dan isterler. Mehmet’in Holofira’yı istemeye gittiğini öğrenen Orhan küplere biner.

kurulus-osmanin-yeni-fragmani-yayinlandi-143-bolumde-neler-olacak-001.jpg

143. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bu hafta fazlasıyla tarihi sahneler göreceğiz. Fragmanda görüldüğü üzere Osman ve askerleri kale fethetmeye gidiliyor ama hangi kale belirtilmemiş.

Bu bölümde ise Osman Bey Prenses Mariya’yı kaçıracaktır. Prenses Maria ile İlhami emirlerinden Görüklü Han evlendirilmek istendiğini söyler. Osman bu evliliğe engel olmak için Prenses Mariya’yı kaçıracaktır.

kurulus-osmanin-yeni-fragmani-yayinlandi-143-bolumde-neler-olacak-002.jpg

Yakup Beyin sonu mu geliyor? Geçen bölümde Yakup Bey reislere hançer göstererek tehdit etmişti. Böylece Beyleri yanına çekebilecekti. Yakup Bey'in planı suya düşecek gibi çünkü beyler Osman Bey'in düşmanı nasıl yendiğini nasıl galip geldiğini biliyorlar.

Kuruluş Osman 143.Bölüm Fragmanı için tıklayın

Etiketler :