Kütükcü: Birlik ve beraberliğimiz, ihanet zincirini tek tek kıracak

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, yaşanan terör olaylarını lanetleyerek, “Milletimizin birlik ve beraberliği, bu ihanet zincirinin halkalarını tek tek kıracaktır” dedi.
Kütükcü: Birlik ve beraberliğimiz, ihanet zincirini tek tek kıracak

Yaptığı açıklamada 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülkede yaşananların terörün kanlı yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunun altını çizen Kütükcü, “15 Temmuz ihanetinde başarıya ulaşamayan FETÖ terör örgütünün ardından, hainler işbirliği yaparak ülkemizin milli egemenliğine, vatandaşlarımızın canına kastetmeye devam etmektedir. Van’da, Elazığ’da, Gaziantep’te, Mardin’de, Şanlıurfa’da, Tunceli’de canlarına kıyılan masum vatandaşlarımızın, asker ve polislerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan şehadet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

“OSB camiası olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz”

Kütükcü ayrıca, terörün tüm dünyanın görmesi ve ortak mücadele etmesi gereken bir insanlık sorunu olduğunu dile getirerek, “Terörün evrensel bir insanlık sorunu olduğunu artık tüm dünya görmelidir. İş dünyası olarak, OSB camiası olarak, masum insanların canına kıyan her türlü terörü lanetliyoruz. Ülkemizin birliğine, beraberliğine, milletimizin canına kasteden bu canileri, nefesimiz tükeninceye kadar da lanetlemeye devam edeceğiz. Ayrıca memleketimizin her karışı terörden sonsuza dek temizleninceye kadar devletimizin verdiği mücadelenin yanındayız. İnanıyoruz ki, aziz milletimizin birlik ve beraberliği, bu ihanet zincirinin halkalarını tek tek kıracaktır” ifadelerini kullandı.