Kütükcü: "İnsanlığın yeni umududur”

Kütükcü: "İnsanlığın yeni umududur”

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 62. Hükümetin Başbakan adayı olarak gösterilmesinin kendilerini son derece memnun ettiğini, derin tarihi ve kültürel zenginliği olan bir coğrafyadan, Konya’dan çıkan bir Başbakan’ın sadece Türkiye’nin değil, tüm insanlığın umudu olacağını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanlığı döneminde Türkiye’nin itibarını artırdığının altını çizen KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Kütükcü, “Sayın Bakanımız Konya’nın, Anadolu’nun öz evladıdır. Kendilerinin 62’nci hükümetin Başbakan adayı olarak gösterilmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Böylesine değerli bir ismin Başbakanlığı bir Konyalı olarak göğsümüzü kabartmakta, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine dair umutlarımızı güçlendirmektedir. Ayrıca Sayın Davutoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı olması, sadece Türkiye’de değil, özellikle zulüm altında yaşayan İslam coğrafyası için de yeni umut ışıkları yakacaktır.

Güven ve istikrarla büyüyen Türkiye’nin son yıllarda göstermiş olduğu başarıların, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığında yeni reformlarla taçlanacağına, başta ekonomi olmak üzere her alanda yeni bir Türkiye’nin inşa edileceğine olan inancımız tamdır. Yüce Allah’tan, Sayın Davutoğlu'na hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesini temenni eder, kendilerine ve ekibine bir kez daha başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.