Kuveyt'in kadın pilotuna Konya'da yoğun ilgi

Kuveyt'in kadın pilotu Elif Güveyler Konya'da deneyimlerini paylaştı. Pilotluk hayali kuran öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
Kuveyt'in kadın pilotuna Konya'da yoğun ilgi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Merkez Kampüsünde oluşturulan Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezinde bu yıl da üniversite adaylarına ve ailelere yönelik sevilen konukların tecrübelerin paylaşıldığı, üniversite hayatıyla ilgili tavsiyelerin yer aldığı ve öğrencilerin sorularının yanıtlandığı, bilgilendirici, keyifli deneyimler sunmaya devam ediyor.

kuveytin-kadin-pilotuna-konyada-yogun-ilgi-004.jpg

Kuveyt’in ilk kadın pilotu Elif Güveyler, havacılık tutkusu olan, Pilotaj Bölümünde eğitim görmek isteyen üniversite adayı öğrencilere ve KTO Karataylı Pilotaj Bölümü öğrencilerine yönelik Merkez Kampüsünde düzenlenen seminerde altın değerinde bilgiler paylaştı.

kuveytin-kadin-pilotuna-konyada-yogun-ilgi.jpg

“Hayallerinizi Gerçekleştirmek İçin Kararlılıkla Çalışın”

Elif Güveyler'in deneyimleri ve başarı hikayesi, havacılık alanında kariyer planlaması yapan öğrencilere rehberlik etti. Hayatını tutkuyla havacılığa adandığını söyleyen Güveyler; “Zorluklarla dolu olan havacılık sektöründe kadın olarak başarılı olmak çok önemli. Cesaretiniz ve azminiz sayesinde her türlü engeli aşabilirsiniz. Tutkularınızın peşinden gidin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla çalışın. Bu süreçte yabancı dilinizi en iyi şekilde geliştirin. Havacılık sektöründe başarılı olmak için güncel bilgileri sürekli takip edin. Belirli standartlara bağlı kalmadan içinizdeki cevheri keşfedin ve her zaman en iyiyi hedefleyin” şeklinde konuştu.

kuveytin-kadin-pilotuna-konyada-yogun-ilgi-001.jpg

“KTO Karatay Üniversitesi’nde Pilotaj Eğitimi Almanız Çok Kıymetli”

Pilotaj Bölümünü tercih edecek olan üniversite adayı öğrencilere akademik gereklilikler, eğitim süreci ve meslek yaşamı hakkında ayrıntılı bilgiler veren Güveyler; “Havacılık sektörü, teknolojik gelişmeleri hızla benimsiyor. Gelecekteki pilotaj mesleğinin nasıl değişebileceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Yeniliklere açık olmalı ve sürekli olarak kendinizi geliştirmelisiniz. Ayrıca, insan odaklı bir yaklaşımla hizmet vermeniz de meslekteki başarınız için çok önemli. Kendi hava parkında, kendi uçak/planör filosuyla eğitim veren Türkiye’nin tek üniversitesi ünvanının sahibi olan KTO Karatay Üniversitesi’nde pilotaj eğitimi almanız çok kıymetli. Mesleki açıdan her zaman bir adım önde olacaksınız” ifadelerine yer verdi.

kuveytin-kadin-pilotuna-konyada-yogun-ilgi-002.jpg

Seminer sonunda Elif Güveyler, salondaki üniversite adayı öğrencilerin ve ailelerinin sorularını yanıtladı.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile sona erdi.

kuveytin-kadin-pilotuna-konyada-yogun-ilgi-003.jpg

Etiketler :