Latif Erdoğan: Dünyada hiçbir topluluk bu kadar lanetle anılmadı

FETÖ terör örgütü çok iyi bilen araştırmacı Latif Erdoğan, FETÖ terör örgütünün bundan sonra neler yapabileceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.
Latif Erdoğan: Dünyada hiçbir topluluk bu kadar lanetle anılmadı

3 NOKTADA REFERANS OLDU

Evvele bugünün önemini ehemmiyetini iyi idrak etmek lazım. Bugün tarih referans olacak bir gündür. Bu referans olmada 3 noktada gerçekleşecektir. Birisi beraberlik meselesi olduğunda ilerde olabilecek ihtilaflara bu bir cevaptır.100 sen bile sonra insanlar şu sene çok muhteşem b,ir birliktelik oldu. Demek bu millet gerektiğinde birlik olabiliyor bu çok önemli . ikincisi gösterilen fedakarlıkları toplum karşılıksız bırakmadı.Bu da rahmet tarafı. 3. referans noktası da kötülere karşı gösterilen referans noktası. O da lanetle anılanlar. Dünyada hiç bir cemaat hiç bir grup hele islami bir grup bir kitle böyle toplu bir lanetle anılmamıştır. Dolayısıyla 3 yönlü bir ibrettir.

ŞEYTANIN TÜM OYUNLARINI TÜKETTİ

tabi kendini kötülüğe kilitlemiş bir topluluk birden çözülemez. Şeytan gimtiştir Gülen'e ya Fethullah kardeş demiştir bende artık sana verecek oyum kalmadı. Sen başının aresişne bak şeytanın bütün oyunlarını tüketti.Bir de böyle cevap aldı. Bu cevap onu yıkmak bakımından da önemlidir. Belki 100 tane kötülük düşünür ama cesaret edemez.

BU CİNNETİ BEKLİYORDUM

Yapabilecekleri bir defa askeri cenah açısından bundan sonra bir şey yapamazlar. Ben Gülen'i iyi tanıyan bir insanım . O gücü ilk anda kullanır. Öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belirtmiştim endişe edilcek bir şey yok o ne varsa bitirmiştir dedim. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Endişe ettiğim beklediğim ancak toplumda panik olmasın diye ifade etmediğim şey bu . O cinneti bekliyordum ama 4 ay evvel artık bu cinneti dillendirmeye başladım. Dikkatleri çekmek için. Bu adam en sonunda darbe yapar. Fakat toplumda karşılıksız bulmayacağı için başarısız olur dedim. 4 ay önce söylediğim şeyler bunlar. Toplum işte tam karşısında durdu meydanları okuyamadı dediğimiz gerçek buydu.

SİBER SALDIRI OLABİLİR

Tabi tekonolojik alanda çok donanımlı insanlar yetiştirdi bunlar. Genel çerçeveyi çizersek 40 senedir tüm yapılanma gidilen tüm ülkelerde aynı yapılanma oluyor şimdi burada Tübitak'a girmediler mi girdiler, orayı ele geçirdiler. Aynı şeyi başka yerlerde de yapıyorlar. Gidebildikleri kadar şimdi bunlarda zaten İslami endişe olmadığı için sadece o bağlantıdan dolayı kendisine bağlı olan ama Hristiyan olan, ama Yahudi olan insanlar da var . Dini bir endişe yok çünkü o açıdan da öyle bir tehlike olabilir. Siber savaş dedikleri şey de bazı şeyleri yapmaya çalışabilirler. Ama Türkiye devleti de bu kadar gelinen noktada herhalde bir karşı cevabı olur.

EN ÖNEMLİ TAKTİĞİ

Bunların en önemli taktiği bence şöyle bir oyuna girecek bunlar. Artık cemaat bölündü.. Yapay bölünmeler olacak. Bu yapay bölünmeler gruplar halinde biz Gülen'e karşıyız ondan nefret ediyoruz lanetliyoruz ve saf ve duru halimizde hizmetimize devam etmek istiyoruz. Bu oyuna gelmemeli "Gülen yanında üç beş insan kalan zavallı bir adam hiç bir gücü yok" bu da ayrı bir oyun. Yani bizim onu talep etmemize bir anlam kalmadı şeklinde hesaplar yapılıyor. Türk milleti bu mevzuda uyanık olmalı . Ferdi pişmanlıkla kabul edilmeli o pişmanlıkların kabul edilmesi de müğftüyü ilgilendiren bir şey. Nasıl tevbe edecekseler etsinler.Yargıyı ilgilendiren bir konu yok. Yargı hükmünü verecek zaten. Misal bir adam birini öldürse müftü tevbe et der kadı hükmünü verir. Bunlar iki ayrı şeydir. Bu oyunlara gelinmezse önümüzdeki 3-4 sene de bu ciddiyet ile devlet bunları tasfiye demiyorum tenkil kökünü kazıması lazım. Bunlar girdikleri yeri o kadar pislitmişler ki arınmaz o tenkil edeceksin. Bu çalışma bu şekilde 3-4 sene devam ederse bu tehlike tamamen ortadan kalkar.

A Haber