LeBron James'ten esprili Curry yorumu

NBA yıldızı LeBron James, katıldığı programda Golden State'in yıldız oyuncusu Curry hakkında konuştu.
LeBron James'ten esprili Curry yorumu

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) son şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın all-star oyuncusu LeBron James, finaldeki rakipleri Golden State Warriors'ın yıldızıStephen Curry hakkında esprili açıklamalarda bulundu. 

"Gülen yüzü sakın sizi kandırmasın"

ABD'li oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres'in programına katılan yıldız oyuncu, NBA finalinde karşılaştığı Curry hakkında konuştu. DeGeneres'in, "Finalde yendiğin Curry de haftaya benim konuğum olacak. Görünüşe göre sevimli bir kişi. Onu gerçek anlamda tanıyor musun?" sorusuna, hem sunucuyu hem de stüdyodaki izleyicileri güldüren bir cevap verdi.

LeBron James, "Kesinlikle harika bir adam. Ancak şunu söylemeliyim ki çok acımasız ve rekabetçi bir kişi. Buraya geldiğinde gülen yüzü sakın sizi kandırmasın. Eğer basketbol ve golf oynuyorsanız elinizdekini sizden almaya çalışacaktır. Sakın ona aldanmayın." diyerek esprili bir yorum yaptı.

All-star oyuncu, "Benim için en güzel şey, dünyada en çok konuşulan sporcular olmamız. İkimiz de Akron ve Ohioluyuz. Bu benim için çok şey ifade ediyor." dedi.