Lise öğrencileri eğlenerek, kimya öğrendiler

Balıkesir Üniversite öğretim görevlileri ve kimya bölümü öğrencileri, Kimya dersini sevdirmek için lise öğrencileri ile buluştu.
Lise öğrencileri eğlenerek, kimya öğrendiler

Balıkesir Üniversite öğretim görevlileri ve kimya bölümü öğrencileri, Kimya dersini sevdirmek için lise öğrencileri ile buluştu. Etkinlikte lise öğrencileri eğlenerek çeşitli deneyler yaptı.

Balıkesir Üniversitesi kimya bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, lise öğrencileri ile birlikte çeşitli deneyler gerçekleştirdi. Karesi AVM'de yapılan etkinlik de öğrenciler birbirinden ilginç deneyleri yaparak kimya öğrendiler.

Lise öğrencileri ile birlikte deney yapan Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi Prof.Dr.Canan Nakipoğlu, öğrencilere kimyayı sevdirmek için bir araya geldiklerini belirterek, "Öğrencilerimiz farklı deneyler yapıyorlar. Kimyanın gözle görülür formülleri ile denemeler yaparak gerçek hayatla birleştirmeye çalışıyoruz. Balıkesir Üniversitesi Kimya bölümü öğrencileri, lise öğrencileri ile birlikte çeşitli kimyasal deneyler yaparak, hem öğrendiler, hem de eğlendiler. Öğrenciler kimyayı geleceğe dönük bir meslek olarak sevsinler diye böyle bir etkinlik düzenledik. Bu düşünce ile bir Mol günü etkinliği düzenledik. Mol günü esasında 23 Ekim ama o gün yapamadığımız için bugün Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karesi Belediye'sinin sponsorluğunda düzenledik" dedi.

Lise öğrencileri eğlenerek, kimya öğrendiler

Lise öğrencileri eğlenerek, kimya öğrendiler