"Lokaller emeklileri hayata bağlıyor"

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mehmet Akif Emekli Lokalini ziyaret etti. Altay,“Sunduğumuz hizmetlerden ne kadar çok vatandaşımız faydalanıyorsa bizlerin mutluluğu o kadar artıyor” dedi.
"Lokaller emeklileri hayata bağlıyor"

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan lokaller, nezih ortamıyla emeklilerin vazgeçilmez mekanları arasından yer alıyor. Emeklilerin sosyal hayatını zenginleştiren ve birlikte hoşça vakit geçirmelerini sağlayan 9 emekli lokalinden yaklaşık 15 bin emekli faydalanıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sık sık ilçenin farklı noktalarında yer alan emekli lokallerini ziyaret ederek hizmet alan emeklilerle bir araya geliyor. Başkan Altay’ın lokal ziyaretinin son adresi Mehmet Akif Emekli Lokali oldu. Emeklilerin istek ve önerilerini dinleyen Altay,“Selçuklu’ya kazandırdığımız 9 emekli lokaliyle emeklilerimizin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlıyoruz” dedi.

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı yerlerine emeklilerin sosyal hayatını canlandırmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan emekli lokallerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Altay,“ Belediyecilik hizmetlerinde hemşehrilerimizin ihtiyacı olan birçok alanda proje üreterek bu projeleri hayata geçiriyoruz. Emekli Lokalleri de bunlardan biri. Şu anda ilçemizde hizmet veren 9 lokalimizden emeklilerimiz faydalanıyor. Günlerinin büyük bir bölümünü bu lokallerde geçiren emekliler, gerçekleştirilen etkinliklerle zamanlarını iyi bir şekilde değerlendiriyor ve birlikte vakit geçiriyorlar” dedi.  

Yaşları 50 ile 85 arasında değişen vatandaşlar, bu lokallerde bir araya gelerek, sohbet ettiklerini ve son derece iyi vakit geçirdiklerini söylediler. Emekliler konağı müdavimi emekliler, insanların bir araya gelmesinde sosyal mekanların büyük önemi olduğuna dikkat çekerek, bu tür sosyal yapıların sayısının artmasını arzu ettiklerini ifade ettiler ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğun İbrahim Altay’a teşekkür ettiler.

Başkan Altay’ın lokal ziyareti fotoğraf çekimi ile son buldu.