Lokman Koyuncuoğlu aday adayı oldu

Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, Ak Parti'den aday adayı oldu.
Lokman Koyuncuoğlu aday adayı oldu

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den aday olabilmek için yapılan başvuruların son gününde sürpriz biri daha aday adaylığını açıkladı. Konya medya dünyasının tanınmış isimlerinden Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu da Ak Parti Konya’dan aday adaylığı için başvuruda bulundu.  Aday adaylığı başvurusunun ardından bir açıklama yapan Lokman Koyuncuoğlu, “Gazeteci, taraftır. Vatanının, milletinin, ülkesinin çıkarlarının ve geleceğinin tarafındadır. “Hep birlikte yeni hedeflere” idealini gerçekleştirmek için bu başvuruyu yapıyorum” diye konuştu. Yaptığı başvuruyu, ‘Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerine şahsi olarak nasıl daha fazla katkıda bulunabilirim? sorusunun yanıtı olarak nitelendiren Koyuncuoğlu, “Bir gazeteci olarak zaten hem yönetilenlerin hem yönetenlerin sesiydik. Bu ince çizgi üzerinde 30 yılımızı geçirdik. Bir aracı olmaktan çıkıp, sokaktaki insanın sesi, gözü kulağı olabilmek için bugün bu başvuruyu yapıyorum. Hakkın ve halkın hizmetkârı olmak en büyük payedir. Ben hizmetkâr olmaya adayım ve biz her daim ve her şartta bu payeye adayız zaten’ diye konuştu.   

“TÜRKİYE SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Türkiye’nin asla sahipsiz bir ülke olmadığını dile getiren Koyuncuoğlu, “Gerek coğrafi, gerek siyasi gerekse ekonomik olarak kıskaca alınan Türkiye’nin sahipsiz olmadığını ve asla olmayacaktır.Bunu göstermenin en güzel yollarından birisi de siyasi mücadelededir.Bu mücadelenin ana unsurunun da,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmek olduğunu belirten Koyuncuoğlu, ‘Biliyoruz ki, biz sahip çıktıkça bu vatana ne emperyalistler, ne Siyonistler ne FETÖ’cüler, ne bölücüler, hiçbir kirli el değemeyecektir. Bunu en son 15 Temmuz gecesi gösterdi bu millet. Hep birlikte gösterdik. İşte 24 Haziran seçimleri, o gece gösterdiğimiz büyük kahramanlığı perçinleme günüdür. Ülkemize hiçbir gücün açık ya da dolaylı müdahalesine karşı çıkmanın günü olacaktır 24 Haziran” şeklinde konuştu.

“HAKTAN YANA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Bugüne kadar Haktan yanaydık. Bundan sonrada Haktan yana olacağımızı herkes bilsin” diyen Koyuncuoğlu, “24 Haziran seçimlerinin Konya, Türkiye ve Ümmete hayırlar getirmesi en büyük duamız. Çünkü şunu da biliyoruz ki bu seçim belki de en önemli seçim. Türkiye ya yola devam edecek, ya eski günlere dönecek. Bu ya büyük Türkiye yolunda atılmış bir adım olacak, ya kabuğuna çekilecek. Ya geleceğe daha umutla bakacağız ya da  umudumuzu yitireceğiz. Ya mazlumların sesi olacağız, ya sınırlarımızın içinde küçük hesaplar peşinde koşmaya devam edeceğiz. İşte Türkiye, 24 Haziran günü bunun seçimini yapacak. Biz aday adayı olarak hangi tarafı seçtiğimizi bir kez daha göstermiş bulunuyoruz. Allah mahçup etmesin, Allah Türkiye’nin yolunu açık etsin…” dedi.

lokman-koyuncuoglu---milletvekili-aday-adayi-(1).jpg