Los Angeles havalimanında silah sesi paniği

ABD'nin Los Angeles kentindeki havalimanında silah sesi duyulduğu ihbarı üzerine yaşanan panik, polisin şüpheli bir durum olmadığını açıklamasının ardından sona erdi.
Los Angeles havalimanında silah sesi paniği

ABD'nin Los Angeles kentindeki havalimanında silah sesi duyulduğu ihbarı üzerine yaşanan panik, polisin şüpheli bir durum olmadığını açıklamasının ardından sona erdi.

Edinilen bilgiye göre, havalimanında silah sesi duyulduğu ihbarı üzerine polis, havalimanını kısmen tahliye ederek söz konusu bölgeleri inceledi.

İncelemeler sırasında bazı yolcuların yerde yattıkları, bazılarının da terminal dışındaki kaldırımlarda bekledikleri görüldü.

İncelemenin ardından polis yetkilileri havalimanında şüpheli bir durum olmadığını belirterek trafiğin normale dönmesine izin verdi. Açıklamadan sonra yolcuların terminallere girmeye başladığı ve uçak seferlerine devam edildiği kaydedildi.

Daha önce benzer bir panik New York JFK Havalimanı'nda da yaşanmış ancak silah patlaması sanılan sesin olimpiyatları izleyen yolcuların kutlamalarından kaynaklandığı öne sürülmüştü.