Lösemili çocuklar ve aileleri iftarda buluştu

Lösemili çocuklar ve aileleri iftarda buluştu

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), lösemili çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön, Avantgarde Levent Hotel'de gerçekleştirilen iftar programında yaptığı konuşmada, zorlu tedavi sürecinden geçen çocuk ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, onlara moral vermek istediklerini söyledi.

LÖSEV olarak yılın her döneminde çeşitli etkinlikler ve farkındalıklarla çocuklar ve aileleriyle bir arada olmayı amaçladıklarını ifade eden Ön, LÖSEV'in Onkoloji Kenti'nde de ilk iftarı düzenlediklerini hatırlattı. Ön, şunları kaydetti:

 "Bu mübarek günlerde Türkiye'nin dört bir aynında iftar yemeklerinde sizlerle bir araya gelmekten mutlu oluyoruz. Bugün İstanbul'da Avrupa yakasında 1. iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Asya yakasında da iftarımızı yapacağız. Önümüzdeki hafta da İstanbul'a tırımız gelecek. LÖSEV tırı geleneksel olarak her yıl Türkiye'nin dört bir yanını dolaşıyor, ailelerimize gıda kolilerimizi dağıtıyoruz. 13 Haziran'da da lösemili çocuklarımızın ailelerine ücretsiz olarak kolilerimizi dağıtmaya başlayacağız."

 

Sema gösterisinin yapıldığı programda palyaço ve masal kahramanları kostümlerini giyen gönüllüler, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

İftara, lösemi tedavisi gören çocuklar, aileleri, vakıf yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.