Lütfi Takavcı Mermer ihracatta 100 ülke hedefliyor

Dünya çapındaki prestijli projelerde yer alarak büyük başarılara imza atan Lütfi Takavcı Mermer A.Ş, Selçuklu’nun başkenti Konya’dan tüm dünyaya mermer ihraç ediyor.
Lütfi Takavcı Mermer ihracatta 100 ülke hedefliyor

Dünya çapındaki prestijli projelerde yer alarak büyük başarılara imza atan Lütfi Takavcı Mermer A.Ş, Selçuklu’nun başkenti Konya’dan tüm dünyaya mermer ihraç ediyor. Sağladıkları istihdam, oluşturdukları kalite ve ülke ihracatında bulundukları katkının yanında, sektöründe ve Dünya çapında bir marka olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı, hedeflerinin 100 ülkeye ihracat yapmak olduğunu söyledi.

Lütfi Takavcı Mermer A.Ş.'nin büyüyen bir güç olduğunu ve şu anda 65 ülkeye mermer ihracatı yaptıklarını belirten Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı, "Lütfi Takavcı Mermer’in temeli 1970'te atıldı. Lütfi Takavcı Grup, yılların verdiği ticari deneyim, tecrübe ve istikrarlı çalışma prensibi ile yaklaşık yarım asırdır bölgeye hizmet eden, Beyşehir'in en büyük yapı marketi olan Takavcı Yapı Center ve üretmekte olduğu prestijli konut projelerinin yanında, 2004 yılında Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bir ilke daha imzasını atarak Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. olarak Beyşehir Organize Sanayisi'nin ilk yatırımını kazandırdı” dedi.

img_20181107_123716.jpg

İHRACATTA HEDEF 100 ÜLKE

Lütfi Takavcı Mermer A.Ş.'nin başarılarının artarak devam ettiğini belirten Takavcı, bu başarılarla yetinmeyeceklerini ve ihracatta en az 100 ülkeye ulaşmak istediklerini söyledi. Takavcı, ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Babamın bize kalan vasiyetlerinden birisi de müşteri memnuniyetidir. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir. Üretim felsefemiz; en kaliteli ürünlere ulaşmak için, dinamik kadromuz ile birlikte takım ruhu içerisinde çalışmak, teknolojiyi ve sektördeki yenilikleri günü gününe izleyerek çağı yakalamak, Ar-Ge çalışmalarına önem vererek rakiplerimizin bir adım önüne geçmek ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu bileşenler ile Dünya çapındaki prestijli projelerde yer almak firmamızın sağladığı en büyük başarılardandır. Bugün Lütfi Takavcı Mermer sağladığı istihdam, oluşturduğu kalite ve ülke ihracatında bulunduğu katkının yanında sektöründe ve dünya çapında bir marka olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bugün İtalyanlar bu işi dünyaya bir marka olarak tanıttıysa biz de yaparız ve yapacağız."

hasan-takavci.jpg

ÇİN FUARI’NDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİK

Lütfi Takavcı Mermer A.Ş’nin 8-11 Kasım tarihleri arasında 19. Çin (Nanan) Shuitou Uluslararası Mermer Fuarı’na katıldığını söyleyen Takavcı, “Çin Shuitou Fuarı’na ilk kez katılım sağladık. Kendi ocaklarımıza ait doğal taşlarımızı Çin pazarına sunduk. Ekip arkadaşlarımız orada ciddi proje görüşmeleri gerçekleştirdi. Fuarda, 2019 yılı için güzel iş birliği sağlayacağımız görüşmelerimiz oldu. Standımıza talep ve ilgi oldukça fazla olurken, fuardan çok memnun ayrıldık. Çin’de birçok ürünümüzü de sergileme imkanı bulduk. Fuarda; Light Traverten, Carpet Onyx, Magma, 3D Black Marble gibi ürünlerimizi sergiledik. Türkiye’nin cari açığını kapatma ve ülkemize döviz girdisi sağlama noktasında üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Kendi mermer ocağımızdan çıkardığımız ürünleri, fabrikalarımızda işliyoruz. Selçuklu’nun başkentinden tüm dünyaya ihraç ediyoruz” dedi.

KAYNAK: YENİ HABER BUSİNNES KONYA DERGİSİ

yeni-haber-business-(54).jpgyeni-haber-business-(55).jpg