Lütfiye’ye yeni kanalizasyon hattı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı'nın Lütfiye Mahallesinde yenilenecek olan kanalizasyon...
Lütfiye’ye yeni kanalizasyon hattı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı'nın Lütfiye Mahallesinde yenilenecek olan kanalizasyon ana hat döşeme işlemi için inceleme yaptı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Lütfiye Mahallesinin eskiyen kanalizasyon altyapısını yeniliyor. 15 yıl önce sağlıksız şekilde yapılan çalışmalardan kaynaklı olarak taşkınlara sebep olan hat, MASKİ tarafından tamamen yeniden döşenecek. MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, İnşaat Şube Müdürü Serkan Emir ve Lütfiye Mahalle Muhtarı Nazım Akar ile birlikte yenileme işlemi yapılacak olan hatta incelemelerde bulundu.

"Bizden sonraki nesillere sağlıklı bir gelecek bırakıyoruz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Saruhanlı Lütfiye Mahallesinde yakın zamanda başlanacak olan kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarıyla ilgili olarak, "Lütfiye Mahallemizde 15 yıl önce muhtarlık tarafından yaptırılan kanalizasyon altyapısında kelepçesiz borular kullanılmış. Ayrıca kot farkından kaynaklanan taşkınlar da mahalleliyi zor durumda bırakıyor. Biz bu sorunlu yapının yerine sağlam bir altyapı çalışması yapacağız. MASKİ olarak bizden sonraki nesillere sağlıklı bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: