Maçın ardından

- Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy: "Oldukça zorlandık ama iyi bir sonuç aldık. Galatasaray maçı öncesi iyi ve güzel oldu"
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Fenerbahçe'de kulüp başkan vekili Semih Özsoy, Galatasaray derbisi öncesi iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özsoy, "Türkiye Ligi'nde artık kolay maç yok. Oldukça zorlandık ama iyi bir sonuç aldık. Galatasaray maçı öncesi iyi ve güzel oldu. Takımımızı tebrik ediyoruz. Bu zor süreçte, Alanya maçından sonra sıkıntılı bir sürece girebilirdik. Galatasaray maçına hazırlanmak için çalışmalara başlıyoruz." diye konuştu.

Derbiye tam kadro çıkmayı ümit ettiklerini belirten Özsoy, "Biz bütün maçlara tam kadro gitmeye çalışıyoruz. Galatasaray karşılaşması bizim için özel bir maç." ifadelerini kullandı.

Aytemiz Alanyaspor maçında yaşandığı iddia edilen kural hatasıyla ilgili konuşan Özsoy, "Alanya maçıyla ilgili talepte bulunduk. Sonuca göre bakarız." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un hafta içi yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan Özsoy, "Biz gerilimden beslenen bir kulüp değiliz ama bu, hakkımızı korumayacağız anlamına gelmez. Ali başkanın özünde ne dediğine bakmak lazım. Dediklerine kimse yanlıştır diyemez. Konuyu başka yere çekmeye gerek yok. Ali Koç her yere gider. Fenerbahçe her yerde temsil edilir. Kimse gitmese bile Ali başkan gider." ifadelerini kullandı.

TRT'de bir yorumcunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile ilgili yaptığı açıklamalara değinen Semih Özsoy, şunları kaydetti:

"Bu hoş bir şey değil. Bizim devletimizin kanalı TRT'de Ersun hocayla ilgili patavatsızca laflar edildi. Bunlar kabul edilebilir değil. Yorumcuların kendi fikirleri diye görmüştük. Bu süreç böyle uzayıp gittikçe yöneticilerin yaptırımda bulunmamaları bizi düşündürüyor. Gerekli başvuruları yaparız. Özel kanallar özeldir ama TRT hepimizindir. Ersun hocayla ilgili söylenenler yenilir, yutulur değil. Onların böyle söylemesi bizim davamızda ne kadar haklı olduğumuzu gösterir. Camia olarak tek bir beden yapar. Kendi fikirleri kendilerini bağlar ama onlar gözümüzde yok hükmündedir."

Kaynak: