Madonna'nın başı belada!

Donald Trump'ı protesto için katıldığı Kadınlar Yürüyüşü'nde yaptığı konuşmada kullandığı 'Beyaz Saray'ı havaya uçurmak istedim' sözleri Madonna'nın başına bela oldu.
Madonna'nın başı belada!

ABD'li ünlü sanatçı Madonna'nın Washington'da düzenlenen Kadınlar Yürüyüşü'nde yaptığı konuşma başına bela olacak gibi gözüküyor. ABD gizli servisinin, 'Beyaz Saray'ı havaya uçurmak istedim' diyen Madonna hakkında soruşturma başlattığı belirtildi.

''BEYAZ SARAY'I HAVAYA UÇURMAK İSTEDİM''

Birçok kanaldan canlı yayınlanan konuşması, internette de yoğun tartışmalara neden olan Madonna için sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı soruşturma yürütülmesini istemişti. Yıldız şarkıcı konuşmasında, "Sinirliyim. Sarsılmış durumdayım. Evet, Beyaz Saray'ı havaya uçurmayı düşündüm. Ancak bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. Umutsuzluğa kapılmamalıyız. Şair W.H.Auden İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen önce, "Ya birbirimizi seveceğiz ya da öleceğiz" demişti. Ben sevmeyi seçiyorum. Siz de benimlemisiniz?" demişti.

KARAR BAŞSAVCIDA

Konuşmanın ardından konuşan Gizli Servis sözcüsü, konuyla ilgili soruşturma yürütüleceğini ancak dava açılıp açılmayacağına başsavcılığın karar vereceğini söyledi.

MADONNA ''BEN VAHŞİ BİR İNSAN DEĞİLİM''

İnstagram hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü pop yıldızı, sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti, "Ben vahşi bir insan değilim. Şiddet propagandası yapmadım. İnsanların konuşmamın içindeki bir cümledense, konuşmamın tamamını anlaması önemlidir. Konuşmama 'Aşkın devrimini başlatmak istiyorum' diye başlamıştım. Sonrasında da bir yandan umutlu olduğumdan diğer yandan ise kızgın olduğumdan bahsetmiştim. Bunlar benim duygularım." ifadelerini kullandı.

Bir çok Trump taraftarı, Madonna'nın yaptığı bu paylaşımın altına ünlü sanatçı için 'terörist' tanımını kullandı. Sosyal medya kullanıcıları, Gizli Servis'in soruşturmasını desteklediklerini söyledi.