Mahalle sakinlerinden Başkan Gürsoy’a teşekkür

Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki bazı mahalle sakinleri, yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a teşekkür ettiler.
Mahalle sakinlerinden Başkan Gürsoy’a teşekkür

Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki bazı mahalle sakinleri, yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a teşekkür ettiler.

Yıllardır yol sorununun yaşandığı Aldağlar Sokakta yapılan yol çalışmaları nedeniyle mahalle sakinleri, teşekkür etmek amacıyla davet ettikleri Başkan Necati Gürsoy'a ve ekibine çeşitli ikramlarda bulundu. İlçede kısıtlı imkanlara rağmen yaptığı çalışmaların yanı sıra halk arasında birlik ve beraberlik ortamının sağlayarak ilçe halkının sevgisini kazanan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yıllardır yol sorunu yaşayan mahalleli ile bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçe halkının daha rahat bir ortamda yaşamaları için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden beri kısıtlı imkanlarımıza rağmen ilçemizin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bizim önceliğimiz memleketimize hizmet etmektir. İlçemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için tüm çabamızı gösteriyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla ilçemizi daha güzel bir hale getireceğiz. İlçemizde bütün sorunlu yolları bir plan dahilinde yapacağız. Halkımızın bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. Ayrıca bizlere göstermiş olduğunuz ilginizden dolayı teşekkür ederim. Yaptığımız bu çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mahalleli adına konuşma yapan Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ise, yıllardır yaşadıkları yol sorununun çözülmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Sokağımızda yıllardır yaşadığımız yol sorununu çözerek, parke ve çevre düzenlemesi yapan başkanımıza mahalle sakinleri adına çok teşekkür ediyorum" dye konuştu.

Mahalle sakinleri tarafından ilçeye yaptığı katkılarından dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a el yapımı tekne maketi hediye edildi.

Davete Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un yanı sıra eşi Kadriye Gürsoy, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, belediye meclis üyesi Şenay Beşkardeş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ve belediye personeli ile birlikte mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinlerinden Başkan Gürsoy’a teşekkür

Kaynak: