Mahalleli istedi, Başkan Altay harekete geçti

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Tepekent Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.
Mahalleli istedi, Başkan Altay harekete geçti

Selçuklu Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken merkeze yeni bağlanan mahallelere de ihtiyaçlar doğrultunda hizmetler kazandırmaya devam ediyor.

Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu'ya  bağlanan Tepekent Mahallesi'nin sosyal hayata katkı sağlaması amacıyla yapımına başlanan Tepekent Sosyal Tesisi'nin yapımı sürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmaların devam ettiği tesiste incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.  

Selçuklu Belediyesi'nin Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçeye bağlanan beldelerdeki sosyal donatı eksikliklerini tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," Tepekent Mahallemizde vatandaşlarımızın düğünlerini yapabileceği, toplantılarını düzenleyeceği özellikle burasının iklim koşullarından dolayı kışın bir arada bulunabilecekleri güzel bir sosyal tesis inşa ediyoruz. 1300 m² alanda 1 milyon 300 bin TL’ye mal olacak sosyal tesisimizin şuanda % 80’lik aşaması da tamamlanmış oldu. Tepekent Sosyal Tesisleri tamamlandığında Tepekent’teki kardeşlerimizin sosyal hayatına çok önemli bir katkı sağlayacak. Özellikle düğünlerin, nişanların yapılabileceği, erkekler ve bayanlar için ayrı bölümlerden oluşan ve mimarisiyle de Tepekent’e değer katacak bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Tepekent Sosyal Tesisimizin Selçuklumuza ve Tepekentimize  hayırlı olmasını temenni diliyorum" dedi.
Başkan Altay, "Büyükşehir Yasası ile birlikte bize bağlanan mahalle ve beldelerimizde öncelikle ihtiyaçları doğru tespit etmek ve ona göre çözümler üretmek için başlangıçta bir çalışma yürütülmüştü. Bu bağlamda Başarakavak ve Sızma’da sosyal tesisler tamamlandı. Tepekent’in nüfusunun daha fazla ve kalabalık olmasından dolayı buraya daha büyük bir tesis inşa ediyoruz. Tepekent Sosyal Tesisi de tamamlandığında bize bağlanan 3 beldenin sosyal imkanlara kavuşacağı yeni tesisler oluşmuş olacak. Beldelerimize, köylerimize, mahallerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tepekent Sosyal Tesisi'ndeki incelemelerinin ardından Tepekent sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Altay, sürdürülen belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi, gelen istek ve önerileri dinledi.