Mal Müdürü Satı Arslan’dan Başkan Toprak’a veda ziyareti

Bilecik'in Bozüyük İlçe Mal Müdürlüğü görevine atanan Adıyaman'ın Kahta İlçe Mal Müdürü Satı Arslan, Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman...
Mal Müdürü Satı Arslan’dan Başkan Toprak’a veda ziyareti

Bilecik'in Bozüyük İlçe Mal Müdürlüğü görevine atanan Adıyaman'ın Kahta İlçe Mal Müdürü Satı Arslan, Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a veda ziyaretinde bulundu.

Kahta İlçesinde yaptığı hizmetlerden dolayı Satı Arslan'a teşekkür eden Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yeni görev yerinde başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kahta İlçesinde 6 yıl görev yapan ve Bozüyük İlçesine tayini çıkan Mal Müdürü Satı Arslan tayininin çıkması nedeniyle veda ziyaretlerinde bulunduğunu söyledi.

Tayinin çıkması nedeniyle gittiğini ama kalbinin her zaman Kahta'lılar ile olduğu kaydeden Müdür Arslan, "6 yıl görev yaptığım Kahta İlçesinden ayrılıyorum. Bu neden Kurum Amirleri, STK Temsilcileri ve esnafları ziyaret ederek veda ziyaretinde bulunuyorum. 6 yıl boyunca görev yaptığım Kahta İlçesi ve halkına yardımcı olmaya çalıştım. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize şimdi gidiyorum ama kalbim her zaman Kahtalılarla olacak" diye konuştu.

Mal Müdürü Satı Arslan’dan Başkan Toprak’a veda ziyareti

Kaynak: