Malatya derbisinde gol sesi çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig'in iddialı takımlarından Yeşilyurt Belediyespor, 3. hafta müsabakasında Malatya'nın bir diğer takımı İnönü Üniversitesi ile golsüz berbere kaldı.
Malatya derbisinde gol sesi çıkmadı

Yeşiltepe stadında saat 15.00'da başlayan Malatya derbisini,Mehmet Semih Güçlü, Soner Sarıoğlu, Erkan Türemiş hakem üçlüsü yönetti. Şampiyonluk hedefi ve iddialı transferleriyle 3. Lig için kolları sıvayan Yeşilyurt Belediyespor büyük beklentilerle sahaya çıktı. Mavi beyazlı takım takım ilk on birinde Mahir Kamacıoğlu, Vedat Taşdemir, Bedrettin Bulguru, Meye, Harun, Erdem İsotçu, Yusuf Kaygusuz, Abdulvahap, Tolga, Ziya, Oğuzhan yer aldı. İnönü Üniversitesi ise maça Eren, Yunus Kutlu, Fatih, Meriç, Enes Filiz, Cumali, Ramazan Çavuş, Ebubekir Bozan, Bekir Yardım, Kerem, Garip ilk on biri ile başladı.

-Yeşilyurt Belediyespor'a zirve yarışında büyük darbe

Maçın ilk yarısında her iki takım pozisyon bulmakta zorlanırken, taraflar savunma güvenliğini ön planda tuttu. Gol sesi çıkmayınca,iki takımda 0-0 sonuçla devre arasına gitti. Müsabakanın ikinci yarısında ise tüm riskleri alan Yeşilyurt Belediyespor oyunu rakip yarı alana yıktı. İnönü Üniversitesi karşısında beklediğinden daha fazla bir direnç gören mavi beyazlılar kilidi açamadı. Maçın hakemi oyunun son bölümlerine 6 dakika ilave ederken, Yeşilyurt Belediyespor yan ve duran toplardan da etkili olmaya çalışsa da gol bulmayı başaramadı. Maçın, golsüz berabere bitti.

Şampiyonluğu hedefleyen Yeşilyurt Belediyespor, geçen haftaki Şehitkamil mağlubiyetinin ardından 2 puan da kendi sahasında bırakmış oldu.Son iki maçında 5 puan kaybeden Yeşilyurt Belediyespor'un, İnönü Üniversitesi karşısındaki performansı da taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: