Maltepe’de ’Büyük Zafer’ coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Maltepe'de ilçe meydanında düzenlenen resmi törenle kutlandı.
Maltepe’de ’Büyük Zafer’ coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Maltepe'de ilçe meydanında düzenlenen resmi törenle kutlandı. Ellerine bayraklarını alan gencinden yaşlısına, askerinden gazisine binlerce Maltepeli, tören coşkusuna ortak oldu.

Maltepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, ilçe meydanında düzenlenen resmi törenle kutlandı. Büyük Zafer'in 94'üncü yıl dönümü kutlamaları, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Törene Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Garnizon Komutanı Tümgeneral Veli Yıldırım, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki kamu kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Daha sonra Çakmak, Yıldırım ve Kılıç, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Bayraklarla bezenen meydandaki tören sonrası Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tebrikleri kabul etti.

Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümüyle ilgili bir açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Ulusumuzu tutsak etmek isteyen işgalci güçlere karşı, bütün ulusun ordusuyla, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla verdiği bir var olma savaşının zaferle sonuçlandığı bir gün bugün. Tüm ezilen ulusların geleceğe umutla bakmasını sağlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Hepinizi saat 19.00'da belediye binamız önünde yapacağımız fener alayı için buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Maltepe’de ’Büyük Zafer’ coşkusu

Maltepe’de ’Büyük Zafer’ coşkusu

Maltepe’de ’Büyük Zafer’ coşkusu

Kaynak: