Manchester United'ı yıldızları da kurtaramıyor

Chelsea'nin 4-0 kazandığı maçta Manchester United Teknik Direktörü Mourinho 6, futbolcusu Ibrahimovic ise 16 yıl sonra kariyerinin en ağır yenilgisiyle sahadan ayrıldı.
Manchester United'ı yıldızları da kurtaramıyor

İngiltere Premier Lig'de Chelsea'nin 4-0 kazandığı dokuzuncu hafta mücadelesinin, Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho ile futbolcuları Zlatan Ibrahimovic ve Paul Pogba'nın kariyerlerinde "farklı" bir yeri oldu.

İki kez teknik direktörlük görevine geldiği ve üçü lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 8 kupa sevinci yaşadığı Stamford Bridge Stadı'na bu kez Manchester United teknik direktörü olarak dönen Mourinho, Premier Lig kariyerinin en farklı mağlubiyetini almaktan kurtulamadı.

İtalyan teknik adam Antonio Conte yönetimindeki Chelsea, ilk dakikasında Pedro'nun golüyle üstünlüğü yakaladığı Manchester United maçını Cahill, Hazard ve Kante'nin golleriyle farklı kazanırken, eski teknik direktörüne de ağır bir yenilgi tattırdı.

53 yaşındaki Portekizli teknik adam, Real Madrid'i çalıştırdığı 2010 yılında aldığı 5-0 yenilginin ardından kariyerinin en farklı mağlubiyetiyle sahadan ayrıldı.

En farklı yenilgisi 16 yıl önce

Manchester United'ın sezon başında 1 yıllığına renklerine bağladığı 35 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic de 16 yıl sonra futbol kariyerinin en ağır yenilgisini gördü.

İsveç'in Malmö takımında profesyonel kariyerine başlayan Ibrahimovic, 4 Eylül 2000 tarihinde oynanan ve ilk 11'de sahaya çıktığı maçta takımının Djurgarden'e 6-1 yenilmesine engel olamamıştı.

Pogba'ya İngiltere havası yaramadı

90 milyon sterlinlik rekor bonservis bedeliyle transfer edilen ancak ortaya koyduğu performansla taraftar ve basının eleştirisinden kurtulamayan 23 yaşındaki Paul Pogba, Chelsea karşısında kariyerin en farklı yenilgisini aldı.

2012-2013 sezondan itibaren İtalya liginde Juventus ile üst üste dört şampiyonluk yaşayan Pogba, siyah-beyazlı takımın formasıyla 4 farklı bir mağlubiyet yaşamamıştı.