Manisa, kültür ve sanatıyla İEF’de

Manisa, kültür ve sanatıyla İEF’de

Manisa'nın onur konuğu il olduğu 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri ve müzik dinletileri, katılımcılardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da tüm gösterileri vatandaşlarla birlikte izledi.

Bu yıl 85'inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda onur konuğu olarak yer alan Manisa, binlerce konuğun büyük beğenisini kazandı. 3'ncü gününde fuarın açılışı ile birlikte 2 bin metrekarelik alanda yer alan Manisa standını gezen binlerce vatandaş Manisa'nın kültürel özelliklerini görme fırsatı buldu. Bunun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisa standında "Lidya" oyununu sergiledi. İlk paranın bulunuşu ve kullanılmaya başlanmasını konu alan oyun, Manisa standındaki konuklar tarafından oldukça beğenildi. Şehir Tiyatrosu oyuncuları performanslarıyla, büyük beğeni topladı.

Konservatuvar sanatçıları, kulakların pasını sildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları, hazırladıkları 45 dakikalık konserle kulakların pasını sildi. Türk Sanat Musikisi eserlerini dillendiren sanatçılara, alkışlar eşliğinde tempo tutuldu.

Hafsa Sultan ve Merkez Efendi de fuarda

Manisa Şehir Tiyatrosu oyuncuları Şehzadeler Şehri otağında Hafsa Sultan ve Merkez Efendi'yi canlandırdılar. Dekorları ve temasıyla oldukça dikkat çeken bu etkinliğe katılan konuklar, oyuncularla bol bol fotoğraf çektirdi. Konuklar, kültür ve sanat şehri olan Manisa'nın tanıtımına katkıda bulunduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa, kültür ve sanatıyla İEF’de

Manisa, kültür ve sanatıyla İEF’de

Manisa, kültür ve sanatıyla İEF’de

Kaynak: