Marco Rose: "Kolay maç değildi"

Salzburg Teknik Direktörü Marco Rose, Konyaspor'u 2-0 yendikleri UEFA Avrupa Ligi I Grubu maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
Marco Rose: "Kolay maç değildi"

Alman teknik adam Marco Rose’un maç sonunda açıklamaları şu şekilde:

"Kolay bir maç değildi. Hak ederek kazandığımıza inanıyorum. Bu oyun için çok ciddi bir hazırlık yaptık ve bunu sahaya yansıttık. Çok mutluyum, 3 puanı alarak evimize dönüyoruz.

İyi bir pozisyondayız şu anda. Bundan sonra puan almak zorundayız, alamazsak bu bize yetmeyecektir. Bundan sonra dikkatli ve ciddi devam etmemiz gerekiyor.”

Kendisine "yeni Klopp" dendiğinin hatırlatılması üzerine Rose, "Klopp alışılmışın dışında bir antrenör, özel bir karaketer, insan. Ondan çok şey aldım ama ben kendi yolumdan gidiyorum" diye konuştu.

Genç oyuncuları Haidara, Wolf, Samassekou'dan hangisinin aşama kaydederek transfer olmasını beklediği sorulan Rose, "Burada çok iyi karşılandık ve ağırlandık. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Taraftarınız harika, çok beğendim" diye politik bir cevap verirken, daha sonra, "Gelişim döneminde genç oyuncularımızın mümkün olduğunca uzun bir süre takımda kalmasını istiyoruz" dedi.