MASİR YAPI’dan iftar yemeği

MASİR YAPI’dan iftar yemeği

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Masir Yapı ve Mühendislik çalışanları ve dostlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

 

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Masir Yapı ve Mühendislik çalışanları ve dostlarıyla iftar yemeğinde buluştu. Atiker Delüks Düğün ve Toplantı Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

4-4-2-002.jpg


Masir Yapı ve Mühendislik her yıl düzenlediği  ve geleneksel hale gelen iftar programlarının sonuncusunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Atiker Delüks Düğün ve Toplantı Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin dolayında davetli katıldı.

4-4-3-001.jpg

Konya’nın genç ve yetenekli iş adamlarından ve Masir Yapı ve Mühendislik firmasının Genel Müdürü Murat Asil yaptığı açıklamada içinde bulunduğumuz mübarek Ramazn ayında böyle bir organiasyonda dostlarıyla buluşmanın mutluluğunu duyduklarını ifade ederek, ‘’Mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yükseğe ulaştığı, hayır ve hasenat işlerinin arttığı bir ay. Biz de bu huzur ayında çalışanlarımızla ve dostlarımızla bu organizasyonda bir araya geldik. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Organizasyonun ev sahiplerinden Mimar Rukiye Asil B.Cavlak da yeniden bir iftarda sevdikleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek,  ‘’Masir Yapı ve Mühendislik olarak iftar programlarımız artık geleneksel hale geldi. Ramazan ayının feyz ve bereketini yaşadığımız şu günlerde hep birlikte iftar yapabilmek çok güzel. İnşallah seneye de bir başka iftarda buluşmak nasip olur.’’ diyerek sözlerini tamamldı.

İSMAİL KOÇ/ YENİ HABER