MASKİ’nin ilçe personeline idari işler semineri verildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışan personellerin maaş ve mesai işlemlerinin...
MASKİ’nin ilçe personeline idari işler semineri verildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışan personellerin maaş ve mesai işlemlerinin düzenli şekilde takip edilmesi için puantaj eğitimi düzenledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün kurum içi eğitim seminerleri kapsamında, kadrolu işçi ve hizmet alımı personellerinin maaş ve mesai puantaj eğitimi verildi. MASKİ bünyesinde görev yapan idari işler şefleri ve puantörlere yönelik olarak düzenlenen eğitime, merkez ve 15 ilçede bulunan birimlerde çalışan personeller de katıldı.İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İşçi Bordro Şefi Duygu Kocapunar tarafından yapılan sunumda, maaş ve mesai hesaplaması yapılırken kullanılan mevzuat ve çizelgelerin doldurulması konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar aktarıldı.

"Kaliteli hizmet anlayışıyla daha verimli çalışma"

Verilen eğitimle ilgili konuşan MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ersoy Arslan, "Bünyemizdeki personellerimizin maaşlarının ve yaptıkları mesailerin hakkaniyetli şekilde hesaplanarak puantajlarının doğru şekilde doldurulması için eğitimler veriyoruz. Bu süreçte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için güncel mevzuat hükümleri hususunda da idari işler şeflerimizi ve puantörlerimizi bilgilendirdik. Kaliteli hizmet anlayışımızla, kurum içi idari konularda da kendimizi olabildiğince geliştirerek daha verimli bir çalışma sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

MASKİ’nin ilçe personeline idari işler semineri verildi

MASKİ’nin ilçe personeline idari işler semineri verildi

Kaynak: