Masterler, Zübeyde Hanım için sahada

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncü kez düzenlenen Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası 01-11 Ağustos'ta yapılacak.
Masterler, Zübeyde Hanım için sahada

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncü kez düzenlenen Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası 01-11 Ağustos'ta yapılacak. Karşıyaka'dan 12 takımın katılacağı turnuvada, 40 yaş üstü futbolcular, Zübeyde Hanım'ın anısı için ter dökecek.

Bostanlı'daki Hasan Türker Futbol Sahası'nda gerçekleşecek olan turnuvanın açılış maçı 1 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00'da Atakent Master ile Kafkaflar Master takımları arasında oynanacak. 10 gün boyunca devam edecek olan kıran kırana müsabakaların ardından final karşılaşması 11 Ağustos'ta yapılacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Karşıyaka'ya emaneti olan annesi Zübeyde Hanım anısına yapılacak turnuvanın sonunda tüm sporculara katılım belgesi verilecek.

"Herkesi bekliyorum"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Her yaşta ve her branşta sporu destekliyor ve düzenlediğimiz etkinliklerimizle Karşıyakamızı sporun başkenti yapmak için çalışıyoruz. Masterler, bu yıl da Zübeyde Annemizin anısı için ter dökecek ve gençlere, sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğunu gösterecek. Herkesi bu heyecanlı karşılaşmaları izlemeye bekliyorum" dedi.

Masterler, Zübeyde Hanım için sahada

Kaynak: