Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

Mavi ekran!

Mavi ekran!

Geçen sene çöken sistem ayağa kaldırılmış, yenilenen yapıyla sezona başlanmış, tüm sorunlar Kocaman ve ekibiyle çözülmüş, gözler üst sıralara dikilmişken galibiyete hasret, oyuna özlem doluyuz...

5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen sistem MAVİ EKRAN verdi.

Deplasman karnesi kötü olan Göztepe vasatın altında bir ilk yarı oynamasına rağmen bizim takım BECEREMEDİ.

Evimizde oynadığımız iki maçtan 6 puan beklerken 1 puanı güçlükle alabildik.

Sebebi ne olabilir?

Bazı kulüpler gibi maaşlar mı ödenmiyor? HAYIR!

Taraftar desteği mi yok? HAYIR!

Takımla uyum sağlayamayan bir teknik patron mu var? HAYIR!

Nedir bu kötü oyunun, isteksizliğin, boşvermişliğin, mücadeleyi unutup şehre ve armaya sırt çevirmenin sebebi?

Ağır sözler mi söyledim diye sorguluyorum kendimi ama oyuna ve son sonuçlara bakınca söylediklerimin ağır olmadığını aksine haklılık payının fazlasıyla olduğunu düşünüyorum.

Volkan, Fofana, Ali Turan üçlüsü sizin de canınızı sıkmadı mı? Sosyal medyada ve idmanlardaki sempatik Jahovic'in haftalardır sonuca katkı sağlamaması sizi de üzmedi mi?

Bu noktada herkesin hemfikir olduğunu düşünüyor değil biliyoruz. Haftalardır KÖTÜ OYNUYORUZ. Avrupa hayal, üst sıralar güç gözüküyor artık. Üzgünüm ama sistem MAVİ EKRAN verdi. Düzeltmek zaman alacak, o zaman da tükeniyor.

Maça dair, oyuncu performansına ve oyun disiplinine dair söylenecek bir şey bulamadığımız bu hafta kaçan 2 puan gerçekten büyük kayıp oldu.

*

Varsayımlar üzerine konuşmayı çok benimsemem o yüzden 90+ da kazandığımız, düzeltelim hakemin taraftar baskısıyla dakikalar sonra VAR'a gidip lehimize verdiği penaltıyı Jahovic kullansa gol olur muydu demek istemiyorum. 90 dakika yapamadığımızı penaltıda bari yapsaydık ve şu galibiyet hasreti bitseydi keşke.

Galibiyet hasreti demişken, hatanın çoğu takımda olsa da son oynadığımız maçların hakem kadroları gerçekten sonucu etkiler bir yönetim sergiledi. Bugün oynan maçta da bunu bariz gördük. Avantaja bırakılması gereken bir pozisyonda dahi, üstelik atağa kalkan ve rakibi az adamla yakalama fırsatına erişen bir takım lehine faul çalmanın izahı olamaz. Konyaspor ve sistemimiz üzerine bir çelme de onlardan geliyor...

Göztepe gibi bir rakip karşısında cevabı sahada veremeyenlerin değil bizim gibi futbol sevenlerin serzeneceği bir durum aslında bu. Bahane üretmeden kazanabilirdik, ayıp ettik heba ettik demeleri daha sağlıklı olur onlar adına.

 

*

Son olarak,

Şimdiden geçmiş olsun. Doğu tribün ve kuzey tribün alt bloklar bir sonraki iç saha maçında cezalı olacak, kulüp maddi ceza ile karşı karşıya bırakılacak.

Peki ya buna sebep Yasin ÖZTEKİN?

Taraftarı kışkırtan, 1 puan almak için tabiri caiz ise ağlayan Yasin'in golden sonra yaptıklarının ve ardından yine taraftarı kışkırtmak adına tribüne el kol hareketi yapmasının cezası sadece sarı kart mı olacak?

Eğer öyle kalacak ise şimdiden bunu şekillendiren PFDK'ya da yazıklar olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR