Mazlumun dostu Kocasinan Belediyesi

Kocasinan Belediyesi, ilçenin çehresini daha modern bir hale getirmek içinyeni projeleri hayata geçirmeye devam ederken bir yandan da sosyal belediyeciliğin engüzel örneğini sergiliyor.
Mazlumun dostu Kocasinan Belediyesi

İlçe sakinlerine zaman zaman çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Kocasinan Belediye BaşkanıAhmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'da maddi durumu yeterli olmayan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.'İnsan odaklı hizmet" anlayışı ile takdir toplayan Başkan Çolakbayrakdar, bu çerçevede ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerine, kırtasiye ve iaşe yardımı yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, belediyecilik yatırımlarının yanı sıra vatandaşların her türlü sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini vurgulayarak, "İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere pek çok konuda yardımda bulunuyoruz. Bu kapsamda 2016-2017 eğitim-öğretim yılının açılması dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine kırtasiye ve gıda yardımını da artırarak devam ettiriyoruz." dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılan müracaatların değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahipleri, teslim aldığı "Sosyal Yardım Kartı" ile alışverişte dilediği ihtiyacını karşıladıklarını dahatırlatan Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, "Yoksul Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olup, ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Kasım Herdem ise "Nerede bir fakir varsa onları tek tek tespit edip, evlerine kadar gidip onları mutlu etmek görevimizdir. Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar'ın talimatıyla bundan sonra da öncelikle yetimlere ve diğer tüm ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz. Rabbim inşallah bu iyilikleri her zaman bizlere yapmayı nasip eylesin" şeklinde konuştu.

Mazlumun dostu Kocasinan Belediyesi

Mazlumun dostu Kocasinan Belediyesi

Kaynak: