'Meclis bu kadar büyük hainlik görmedi'

AK Parti Ankara Milletvekili Akdoğan, "Kurtuluş Savaşı'nı yöneten Meclis çok badireler atlattı ama bu kadar büyük hainlik görmedi." dedi.
'Meclis bu kadar büyük hainlik görmedi'

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, bir grup milletvekili ile birlikte saldırıya uğrayan Meclis'e geldi. Şeref Holü'nde incelemelerde bulunan Akdoğan, burada yaptığı açıklamada, Meclis'in 'Gazi Meclis' olduğunu anımsatarak, "Kurtuluş Savaşı'nı yöneten Meclis çok badireler atlattı ama bu kadar büyük hainlik görmedi. Dış düşmanlarla çok mücadele etti ama ilk defa içerideki hainlerin saldırısına maruz kaldı bu derece. Bu olay tabii ki bunların ne kadar hain, terörist, Türkiye düşmanı olduğunu tescil etmiş oldu." diye konuştu.

Meclis'te temizlik başladı

Öte yandan Meclis'te saldırılar sonucu meydana gelen hasarın ardından temizlik çalışmaları başladı. Şeref Holü'ne bombanın isabet etmesi sonucu ortaya çıkan molozlar, iş makinaları ve el arabaları ile kaldırılırken, zarar gören yerlere yönelik çalışmalar da yapılıyor.

Milletvekillerinin Meclis'e gelişi devam ederken çok sayıda milletvekilinin, fotoğraf çekmesi veya sosyal medya üzerinden yaşanan tahribata ilişkin canlı yayınlar yapması dikkati çekti.