Medicana'dan çocuklara 23 Nisan sürprizi

Medicana'dan çocuklara 23 Nisan sürprizi

Özel Medicana Konya Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir uygulama ile hastanede tedavi gören çocukları palyaço ve hikaye kitapları hediye ederek sevindirdi. Palyaço, çocuklarla oyunlar oynayarak ve yüzlerine boyama yaparak miniklere moral verdi. 
Hastane Genel Müdürü Belgin Danış ve Başhekim Cemil Deniz Yorgancılar, hastanede tedavi gören Eslem Berra ve Fatma Erva Altuntaş adlı ikizleri ziyaret etti. Ziyarette konuşan hastane Genel Müdürü Belgin Danış, “94. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Biz de bu sebeple Medicana ailesi olarak hastanemizde yatan çocuklarımıza ve acil servise müracaat eden çocuklarımıza bayram kutlaması nedeniyle böyle bir güzellik armağan etmek istedik. Bugün çok değerli palyaço ablalarıyla beraber oyunlar oynuyorlar, yüzlerini boyuyorlar, hediye ettiğimiz kitapları birlikte okuyorlar. Bu sebeple çocuklarımızın bayramını kutluyoruz” dedi.
Hastanede tedavi gören ikiz kardeşlerin babası Mehmet Ali Altuntaş ise, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.