Mehir Vakfı’ndan Yeni Haber'e ziyaret

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı yöneticileri, Yeni Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Mehir Vakfı’ndan Yeni Haber'e ziyaret

Ziyarette Mehir Vakfı Genel Müdürü Aygül Erdem, Genel Müdür Yardımcısı Güler Pekkendir, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ramazan Tezel ve Ali Tuzla, vakıf çalışmaları hakkında Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu’ya bilgi verdiler. Genel Müdür Erdem, Vakfın evlendirme faaliyetleri kapsamında, Türk Kızılayı ve Türk Arap Derneği işbirliğiyle 100 Suriyeli çiftin toplu düğün merasimlerini önümüzdeki günlerde İstanbul'da gerçekleştireceklerini söyledi.  Vakfımız tarafından evlenecek çiftlere 5 ana başlık altında yardım yaptıklarını söyleyen Erdem, “Mobilya, ev tekstili, züccaciye, iç ve dış giyim, altın küpe ve yüzük yardımları yapıyoruz. Yüce Rabbimiz Nur suresi 32.Ayette  buyurduğu gibi gençleri evlendirmeye çalışıyoruz. Bu ayeti sosyal hayatında uygulamak isteyenler için Mehir Vakfı bir köprüdür. Hayırsever vatandaşlarımızı  bu hayır köprüsünden geçmeye davet ediyoruz. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi gençlerimizin mutlu bir yuva kurmasına vesile olacaktır. Güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye için herkesi bu kutsal görevde yardıma ve hizmet etmeye davet ediyoruz” dedi.

 

Genel Müdür Erdem, Zeytin Dalı Harekatında Mehmetçiğe de desteklerinin tam olduğunu şöyle dile getirdi, “Mehir Vakfı olarak, alt kuruluşlarımız olan Genç Mehir Derneği, Mehir Aile Derneği, Konya Dostluk Grubu Derneği, Vicdan Ve Merhamet Platformu ile birlikte, «Zeytin Dalı" harekatını sonuna kadar desteklediğimizi paylaşırken operasyonu yürüten ordumuzun zaferle dönmesini Yüce Mevladan niyaz ediyoruz. Ülkemizin geleceği adına, başta Cumhurbaşkanımızın liderliği olmak üzere, başbakanımızın, hükümetimizin, siyasi liderlerimizin ve ordumuzun cesaret ve kararlılıkla attığı bu adımın tüm bölgeye barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Bu harekâtta şehid olan asker ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine sabr-ı cemil diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Ziyaretin ardından Mehir Vakfı heyeti, Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu’ya hediyelerini takdim ettiler. 

•MUSTAFA ÇİMEN