Mehmet Uslu: 'Konyaspor'u eli boş göndereceğiz'

Çaykur Rizespor'da forma giyen Atiker Konyaspor'un eski sol beki Mehmet Uslu, maç öncesi konuştu. Uslu, Konyaspor'u eli boş göndereceklerini söyledi
Mehmet Uslu: 'Konyaspor'u eli boş göndereceğiz'

Çaykur Rizespor'un deneyimli sol beki Mehmet Uslu, pazar günü oynanacak maçta eski takımı Atiker Konyaspor'a karşı mücadele edecek. Mehmet Uslu, maç öncesi Ajans 53'e açıklamalarda bulundu. 

Uslu, "Tabii ki farklı duygular olacak. Ben 4 yıl, Ali Çamdalı 5 yıl oynadı. Konyaspor'da güzel başarılar yakalamıştık. Bizim için duygusal maç olabilir ama tek hedefimiz kazanmak ve Konyaspor'u eli boş göndermek. Yükselen bir grafiğimiz var. Taraftarımızın önünde kazanarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

'SKUBİC VE ÖMER ALİ'YE DİKKAT'

Skubic ve Ömer Ali'ye dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan deneyimli sol bek, "Ben iki oyuncuyu da yakından tanıyorum. Konyaspor'un sağ kanadında önemli bir performansları var. Takım olarak maça en iyi şekilde hazırlandık ve gereken önlemleri de aldık" diye konuştu.  Mehmet Uslu, son dönemde Rizespor ile Konyaspor taraftarı arasında yaşanan dostuk havasının da önemine vurgu yaptı.