"Melek ile Serhat" dizisi basın gösterimi

"Melek ile Serhat" dizisi basın gösterimi

Türkiye Multipl Skleroz (MS) Derneğinin katkılarıyla yönetmen Gani Müjde'nin MS hastalığını anlattığı "Melek ile Serhat" dizisinin basın gösterimi gerçekleşti.

Kanyon Cinemaximum'da basın gösterimi gerçekleşen, MS hastalığının daha iyi anlaşılmasını hedefleyen 5 bölümlük "Melek ile Serhat" dizisinin yönetmeni Müjde, hastalığı yakından tanıyan doktorlar ve MS Derneğine teşekkür etti.

"Melek ile Serhat"ın romantik bir dizi olduğunu söyleyen Müjde, farkındalık oluşturacak bir proje olmasının yanında doğrudan bir hastalığa dikkat çektiklerini kaydetti.

Dizinin başrolünü paylaşan oyuncu Aslı Tandoğan da projede yer almaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Projeye başlamadan önce bu hastalık hakkında hiçbir fikrim yoktu. Dizide MS hastalığını esprili ve romantik bir şekilde aktardık. Aslında bunlar hastalığa yakalananların normal yaşamda karşılaştığı zorluklar. Böylelikle bir farkındalığı oluşturduğumuz için gerçekten mutluyum." diye konuştu.

 

Dizide Serhat karakterini canlandıran Engin Hepileri ise senaryo ve kurgunun oldukça başarılı olduğunu, diziyle birlikte MS hastalığının daha çok gündeme geleceğine inandığını söyledi.

MS hastalığını aşk hikayesi çerçevesinde anlatan ve çok yakında seyirciyle buluşması beklenen "Melek ile Serhat" dizisinde Ferdi Alver, Aybike Turan, Özlem Çakar, Buğra Özmüldür, Merve Polat, Ömer Köse ve Alişan Özkan da oynuyor.

Aynı zamanda Türkiye MS Derneği Başkanı olan tiyatro sanatçısı Ayşen İnci de dizide rol alıyor.