Melikgazi Belediyesi ilçeye yeni yollar kazandırıyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, vatandaşların daha kolay ve konforlu ulaşım imkanına sahip olabilmesi adına ilçeye yeni yollar kazandırıyor.Belediyeden...
Melikgazi Belediyesi ilçeye yeni yollar kazandırıyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, vatandaşların daha kolay ve konforlu ulaşım imkanına sahip olabilmesi adına ilçeye yeni yollar kazandırıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede belirlenen ihtiyaç dahilinde yol açma çalışmaları sürüyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçede imara uygun tespitleri doğrultusunda ihtiyaç olan yerlerde yeni yollar açtıklarını ifade etti.

Kar yağmadan son yol çalışmalarını tamamlamaya çalıştıklarını belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Keykubat Mahallesinde imar planına göre Şehitler ve Yurt caddeleri olmak üzere Özkol Sokak ve bağlantılarında yeni yol açma çalışması başladı. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yeni yolumuzu yakında hizmete açacağız. Ayrıca Yıldırım Beyazıt Mahallesinde de yeni bir bağlantı yolunu açmaya başladık. 2021 yılı içerisinde ilçeye 90 kilometre yeni yol kazandırdık. Yapılaşmanın çok olduğu ilçede yol ihtiyacı olan mahallelerde ekiplerimiz yeni yollar açarken, alt yapı çalışmaları tamamlanan yolları da kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyoruz. Bu anlamda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2022 yılı da bizim için hizmet yılı olacaktır."

Kaynak:

Etiketler :