Meral Akşener'in trolü Mine Koraş! Masum genci rezil etmeye çalışmıştı...

AK Parti broşürlerini dağıtan genci aşağılayan İyi Partili Mine Koraş isimli kadına tepkiler çığ gibi büyüyor.
Meral Akşener'in trolü Mine Koraş! Masum genci rezil etmeye çalışmıştı...

yeni-haber-video-006.jpg

Terör örgütü PKK'nun uzantısı HDP ve CHP ile ittifak halinde olan İyi Parti'nin gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıktı. AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan bir genç, İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenilen Mine Koraş isimli bir kadının alaycı tavrına maruz kaldı. İP'li kadın kapısına gelen genci küçük düşürmeye çalıştığı anları videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

BİRDEN FAZLA HESABI VAR
Aklınca AK Partili genci aşağılayan fakat kendisinin komik duruma düşüren Koraş'ın birden fazla sosyal medya hesabı kullandığı ortaya çıktı. Farklı hesaplar üzerinden resen trollük görevi üstlenen Koraş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medya trolü fuatavni isimli hesabı da RT'lediği görüldü.

fuatavni.jpg

2-376.jpeg3-172.jpeg4-080.jpeg5-395.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN'A DA ALÇAKÇA KÜFÜR ETMİŞ
Mine Koraş'ın Başkan Erdoğan'a küfür ettiği tespit edildi. Paylaşımda Gezi Parkı hashtagine de destek veren Koraş'ın skandalının ortaya çıkmasının ardından bu hesabını kapattığı öğrenildi.

İYİ PARTİ'NİN KİRLİ YÜZÜ DEŞİFRE OLDU
Sergilediği hareketlerle İyi Parti'nin kirli yüzünü resmen deşifre eden Koraş, Türk insanını aşağılayıcı tavırları büyük tepki topladı.

mine-koras-facebook.jpegmine-foto.jpeg

mine-meral-foto.jpeg