Meram bayrama hazır

Meram Belediyesi, halkın Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.
Meram bayrama hazır

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan Fatma Toru ise, “Bayramlar birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken önemli fırsatlardır” dedi.

MERAM BAYRAMA HAZIR

Meram Belediyesi, arife günü ve bayram tatilinde belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı. Bayram tatili süresince temizlik ve zabıta ekipleri tam kadro görev yapacak. Ayrıca acil durumlar için de belediyenin Arif Bilge Tesisleri'nde bir ekip hazır bulundurulacak. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, arife günü ve bayram tatili süresince 3 vardiya halinde çalışmalarını sürdürecek. Halkın bayramı huzurlu bir şekilde geçirmesi ve alışverişlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için zabıta ekipleri de arife ve bayram tatili süresince 08.00 – 23.00 saatleri arasında görevini sürdürecek.  Vatandaşlar, temizlikle ilgili istek ve taleplerini 331 00 08, zabıtayı ilgilendiren şikayetlerini de 353 73 66 numaralı telefona iletebilirler.

Öte yandan Konya’daki önemli turizm alanlarından biri olan 80 Binde Devr-i Alem Parkı da, bayram tatili süresince 09.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

“BAYRAMLAR ÖNEMLİ FIRSATLARDIR”

Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, şunları kaydetti:

“Bir yandan on bir ayın sultanı olan ramazan ayına veda etmenin hüznünü yaşarken diğer yandan da bayrama kavuşmanın mutluluğunu, sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu ve kardeşçe kucaklaşmanın olduğu günlerdir. Bayramlar birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken önemli fırsatlardır. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin huzurunu, barış ve istikrarını bozmak isteyen küresel güçler, terörü tırmandırarak bunu başaracaklarını sanıyorlar. Milletimiz ve devletimiz terör eylemleri karşısında dimdik durarak, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere en güzel cevabı verecektir. Bu vesileyle halkımızın ve tüm İslâm aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder; barış, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederim”