Meram bayrama hazır

Konya’nın Meram İlçe Belediyesi, halkın Kurban Bayramı'nı huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.
Meram bayrama hazır

Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bayram tatili süresince temizlik ve zabıta ekiplerinin tam kadro görev yapacağı belirtilerek, “Ayrıca acil durumlar için de Arif Bilge Tesisleri'nde bir ekip hazır bulundurulacak. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, arefe günü ve bayram tatili süresince 3 vardiya halinde çalışmalarını sürdürecek. Halkın bayramı huzurlu bir şekilde geçirmesi ve alışverişlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için zabıta ekipleri de arefe ve bayram süresince 08.00 - 23.00 saatleri arasında görevini sürdürecek. Kurban Bayramı süresince, kasaplar haricinde, mahalle aralarında, bakkallarda, sağlıksız ortamlarda et çekimine müsaade edilmeyecek.
Vatandaşlar, temizlikle ilgili istek ve taleplerini 331 00 08, zabıtayı ilgilendiren şikayetlerini de 353 73 66 numaralı telefona iletebilirler” denildi.