Meram Belediyesi'nden scooter, bisiklet hediyeli Ramazan etkinliği... Tıkla, başvur

Meram Belediyesinin geleneksel ‘MEGA ile Ramazan’ etkinliği başvuruları başladı. Çocukların Ramazan ayı çoşkusunu artırmak, orucu ve diğer ibadetleri sevdirmek ve genel ahlaki kuralları öğretmek amacıyla hayata geçirdiği etkinliğin başvuruları dijital ortamda alınıyor. Etkinliğe katılan ve görevlerini yerine getiren çocukları yine birbirinden güzel hediyeler bekliyor.
Meram Belediyesi'nden scooter, bisiklet hediyeli Ramazan etkinliği... Tıkla, başvur

Meram Belediyesinin, geleneksel ‘MEGA ile Ramazan’ programı bu yıl da birbirinden güzel etkinliklerle çocukların hayatlarına dokunacak. Çocuklara Ramazan ayını, orucu ve diğer ibadetleri sevdirmek, genel ahlaki kuralları öğretmek amacıyla hayata geçirdiği etkinliğin başvuruları başladı. megaileramazan.com adresinden yapılacak başvurular sonrasında, kendilerine verilen görevleri başarıyla yerine getiren çocuklar arasından çekilecek kura ile birbirinden güzel hediyeler almaya hak kazanacaklar. Kurada çıkmayanlara da ‘Akıl Zeka Oyunu’ hediye edilecek.

meram-belediyesinden-scooter-bisiklet-hediyeli-ramazan-etkinligi-tikla-basvur.png

ETKİNLİK, EĞİTİĞİ VE ÖĞRETİCİ GÖREVLERDEN OLUŞUYOR

Etkinliğe katılacak tüm çocukların öncelikle www.megaileramazan.com adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. 5 Mart 2024 Salı günü başlayan kayıtlar 10 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Çocuklar, Ramazan boyunca her gün dijital ortamda yardımlaşma, komşuluk ilişkileri, ibadetler ve manevi değerler gibi konularda kendilerinden istenen eğitici, öğretici ve keyifli görevleri yerine getirecek. Etkinliğe, Meram’da ikamet eden ve öğrenim gören 6-11 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecekler. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tüm çocukları, Ramazan ve oruca dair güzellikleri içinde barındıran bu etkinliğe katılmaya davet etti.

KAVUŞ; “TÜM ÇOCUKLARIMIZI ETKİNLİĞE KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Rahmet, bereket ve güzellikler ayı Ramazan’a bir kez daha kavuşacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Başkan Kavuş, Ramazan’ın çocuklarla çok daha anlamlı ve çok daha güzel olduğunu kaydetti. Çocuklarımızın Ramazan’ın ve orucun bereketi, iftar sahur sofralarının neşesi ve hayatın en güzel rengi olduğunu belirten Başkan Mustafa Kavuş, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Ramazan’a yaklaşmanın heyecanını en az bizler kadar çocuklarımız da yaşıyor. Meram Belediyesi olarak onların sevincine ve heyecanına ortak olmak için ‘MEGA ile Ramazan’ etkinliğini bu yıl da düzenliyoruz. Bu etkinlik onların Ramazan’ı daha çoşkulu ve özüne yakışır bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak. Etkinliğimize şartları taşıyan çocuklarımızı davet ediyor, hepsinin Ramazan’ını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk hepsinin oruçlarını, namazlarını ve tüm ibadetlerini kabul etsin.”

GÖREVLERİNİ YERİNE GETİREN ÇOCUKLARI BEKLEYEN HEDİYELER İSE ŞUNLAR;

Bayramın ilk günü çekilecek kura ile;

Ramazan ayı boyunca görevlerin tamamını eksiksiz yapanlardan;

• 5 kişiye Scooter,

• 10 kişiye Projeksiyon,

En fazla 2 eksikle tamamlayanlardan;

• 10 kişiye Bisiklet,

• 50 kişiye Tablet,

  • 15 kişiye Airpods

Etkinliği en fazla 4 eksikle tamamlamış olanlardan;

• 50 kişiye Nostaljik Radyo,

• 100 kişiye Akıllı Saat,

• 200 kişiye Ses Bombası hediye edilecek.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :