Meram Çamlıbel’de Konya Mutfağı ve Kafem hizmette

Konya Büyükşehir Belediyesi, düzenleme çalışmalarını tamamladığı Tarihi Meram Köprüsü yanındaki Çamlıbel Parkı’nda bir Konya markası haline gelen Konya Mutfağı ve Kafem’i hizmete sundu.
Meram Çamlıbel’de Konya Mutfağı ve Kafem hizmette

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Meram Köprüsü yanında bulunan Çamlıbel Parkı’nda bölgeye değer katacak bir projeyi hayata geçirdi.

Türkiye’de yeşil dokusuyla tanınan Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda doğanın korunması ve bu alana yeniden canlılık kazandırılması amacıyla yapılan yenileme projesi tamamlandı.

Doğal dokuya müdahale edilmeden toplam 5 bin 701 metrekare alanda yapılan düzenlemede doğaya uyumlu malzemeler kullanılırken aynı alanda Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Konya Mutfağı ve Kafem hizmet vermeye başladı.

Doğal taştan yürüyüş yolları, su perdesi ve börek evi ile dikkat çeken Konya Mutfağı Çamlıbel ve Kafem Çamlıbel’in kapalı ve açık alanda toplam 500 kişi kapasitesi bulunuyor. Rezervasyon için 325 18 18 nolu telefon aranabiliyor.

Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Konya Mutfağı Meram Çamlıbel’in yanı sıra; Akyokuş, Türk Yıldızları Parkı ve Mevlana bölgesinde hizmet veriyor.

Kafem ise Çamlıbel ile birlikte; Akyokuş, Evliya Çelebi Parkı, Zafer Meydanı (Konevi), Türk Yıldızları Parkı, Bilim Merkezi, Japon Parkı, Necmettin Erbakan Parkı, Kılıçarslan Gençlik Merkezi ve Taşkent’te hizmet veriyor.