Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölenlere saygısızlık!

Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morgunun girişini görenler şaşkına dönüyor. İlk görüşte depoya benzetiliyor ama burası Konya’nın en önemli hastanelerinden birinin morgu.
Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölenlere saygısızlık!

Konya’nın en önemli hastanelerinden biri olan Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morgu görenler tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Morgun girişinin olduğu bölümde yok yok. İlk görünüşte atölye izlenimi veriyor. Sanki morgun girişi değil daha çok depoyu anımsatan bölgeyi görenler buranın morgun girişi olduğuna inanamıyor. Gittiğinizde ne olduğunu anlayamadığınız bölgede cenaze arabası gelince orada yazan morg yazısını gördükten sonra buranın morg girişi ve çıkışının yapıldığını düşünüyorsunuz.

meram-egitim-ve-arastirma-hastanesi--(1).jpg

DEPOMU MORG GİRİŞİMİ BELLİ DEĞİL

Binlerce Konyalının tedavi için geldiği hastanenin bulunduğu durumu gören vatandaşları bu manzara düşündürüyor. Hijyen ve temizliğin en üst düzeyde olması gereken hastanede bu görüntü fazla yoruma da gerek bırakmıyor. Buranın bir morg girişi olacağına inanamayan vatandaşlar ise her gün yüzlerce hastanın şifa bulmak için gittiği hastanenin bu görünüşten bir an önce daha temiz ve daha nezih bir ortamda giriş çıkışın olması gerektiği görüşündeler. En önemlisi hastalara deva olması beklenen hastanede bu görüntülerin olması halkın sağlığını tehdit etmesi açısından düşündürücü. 

meram-egitim-ve-arastirma-hastanesi--(2).jpg

meram-egitim-ve-arastirma-hastanesi--(3).jpg

meram-egitim-ve-arastirma-hastanesi--(4).jpg

İSMAİL KOÇ / YENİ HABER GAZETESİ