Meram Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Meram Gençlik Meclisi'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlığa Sergen Gör seçildi.
Meram Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Meram Gençlik Meclisi'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlığa Sergen Gör seçildi.

Meram Gençlik Meclisi'nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Meram Belediye Meclisi'nde yapıldı. Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram, Selçuklu, Karatay gençlik meclislerinin başkanları ile Meram Gençlik Meclisi Üyeleri katıldı.

"Gençlerimizin geleceğini oylayacağız"

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda selamlama konuşması yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Gençlik Meclisi'nin daha aktif olması için elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir referandum var. Bir anlamda gençlerimizin de geleceğini oylayacağız. Bu seçim her türlü ideolojinin üzerinde, devletimizin, milletimizin bekasının oylanacağı bir seçimdir. Türkiye bu halkoylaması ile beraber, gençliğin önünün daha da açıldığı, istikrarın sağlandığı, güvenlik politikalarının hızlı bir şekilde işlediği bir sürece adım atacak. Bu sürece hep birlikte sahip çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

"Çocuklarımız ve torunlarımız için"

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ise, "Bu seçim sizlerin ve bizlerin değil; sizlerin çocuklarının, bizlerin ise torunlarının, gelecek nesillerin rahat etmesi, daha güzel ve daha müreffeh bir yaşam sürmesi, ülkemizde kavga gürültüden uzak ortamlarda siyaset yapması adına büyük önem taşıyor. Sizler gençlik meclisinde görev almakla zaten bu konulara duyarlı, hassas, dengeli ve ölçülü yaklaştığınızı bizlere gösteriyorsunuz. Bu bakımdan sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Gençlik Meclisi'nde görev süreleri dolan divan kurulu üyelerine plaket verdi.

"Büyük işler küçük adımlarla yapılır"

Görevi yeni başkana devreden Meram Gençlik Meclisi Başkan Vekili Gökçen Karasioğlu ise, "Bizler kuruluşundan bugüne ay ay, gün gün, uğraştığımız, işlediğimiz ve bütün bunları yaparken fark etmeden kardeş olduğumuz meclisimizi, emanetimizi, evimizi bırakıyoruz sizlere. İşe başlarken yokları saymayın, var olanı düşünerek adım atın. Her zaman büyük düşünün ama büyük işlerin küçük adımlarla yapıldığını asla unutmayın. Gençlik Meclisi olarak nice güzel işlere imza atmanızı temenni ederim" şeklinde konuştu.

"Üstadın özlemini duyduğu gençliğe talibiz"

Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Toru'ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Meram Gençlik Meclisi'nin çiçeği burnunda başkanı Sergen Gör ise, "Bizler, Üstat Necip Fazıl'ın özlemini duyduğu gençler olmaya talibiz. Çünkü bizler, dününü iyi bilen, tarih bilinci olan ve toplumun her katmanında yarınlara hazırlanan gençleriz. Bizler kendi meclisini, topla, tüfekle değil; ruhla, medeniyetle, zihniyetle koruma kudretinde olan gençleriz. Yeni dönemde emin adımlarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Meram Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Meram Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Meram Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Meram Gençlik Meclisi’nde yeni dönem