Meram Halk Toplantıları sürüyor

Konya'nın Meram ilçesinde yaşayan vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Halk Toplantılarının üçüncüsü yapıldı.
Meram Halk Toplantıları sürüyor

Konya'nın merkez Meram ilçesinde yaşayan vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Halk Toplantılarının üçüncüsü Rabia Spor Merkezinde gerçekleştirildi.

Meram Belediyesi ve Meram Kaymakamlığı'nın işbirliğiyle vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Meram Halk Toplantılarının üçüncüsü Rabia Spor Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Meram Kaymakamı Resul Çelik, halkın sorunlarını yerinde dinlemek üzere Meram Halk Toplantılarının gerçekleştirildiğini söyledi. Kaymakam Çelik, bu toplantı yaşanılan yerin mevcut durumunun, yaşanan sorunların, kendilerine iletmek istenilen sıkıntıların görüşülüp konuşulacağı bir toplantı olduğunu belirterek, "Sizlerin şikayet ve taleplerinizi dinlemek üzere buradayız. Her ay Meram'ın daha güzel bir ilçe olabilmesi adına farklı mahallelerdeki vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

"Meram için en iyisini yapmaya çalışıyoruz"

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, Meram'da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalıştıklarını kaydederek, "Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız görüyor. Mahallelerimizin eksiklerine yönelik elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Plan, altyapı, tesis gibi eksiklikleri tespit ederek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her hafta açılış veya temel atma gerçekleştiriyoruz. Şu anda açılmayı bekleyen tesislerimiz var ancak Ramazan dolayısıyla ara verdik. Ramazan ayından sonra aynı şekilde devam edeceğiz. Meram Belediyesi eksikliklerini büyük ölçüde tamamlamak üzere atağa geçti. Kaynaklarımızı ve imkanlarımızı zorlayarak Meram için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar ve vatandaşlar, mahalleleriyle ilgili taleplerini ileterek yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Meram Kaymakamlığı ve Meram Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen halk toplantıları, periyodik olarak farklı mahallelerde düzenlenmeye devam edecek.

Toplantıya, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediyesi Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, Saadet, Mehmet Vehbi, Hacı İsa Efendi, Kurtuluş, Pirebi, Yenice, Büyük Aymanas, Gazanfer, Muradiye, Tırılırmak, Uzun Harmanlar, Zafer mahalle muhtarları, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Meram Halk Toplantıları sürüyor

Meram Halk Toplantıları sürüyor