Meram MHP diyor, ‘Cumhur’a güveniyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı 14 Mayıs seçimleri kapsamındaki saha çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adaylarıyla birlikte vatandaşlarla buluşan MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, partisine ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.
Meram MHP diyor, ‘Cumhur’a güveniyor

MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında partisinin milletvekili Adayları Songül Gizem Yücel ve Ramazan Uyar’la birlikte Kalfalar Semt Pazarı’nda esnafla ve vatandaşla biraraya geldi.

Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğinin altını çizen Başkan Yaman, “Devlet ve Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye” iradesi 14 Mayıs’ta vatana ve milli namusa sahip çıkacaktır. Biz Hep Birlikte Türkiye’yiz. Hepimiz Türk milletiyiz” dedi. Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs’ta önemli bir zaferle Türk Milletini daha ileri taşımak için yeniden ‘Bismillah’ diyerek yola devam edeceğini belirten Başkan Yaman, şunları kaydetti, “Kim hangi oyunu oynarsa oynasın, kim hangi tuzağı kurarsa kursun, ayrılmayacağız, ayrışmayacağız, aramızda ayrık otu barındırmayacağız, bihakkın saflarımızı sıkı tutacağız, hep birlikte Kızılelma’ya doğru koşacağız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, yıktırmayacağız, mutlaka başaracağız. Taviz vermeyeceğiz, teslim olmayacağız, tembellik göstermeyeceğiz, mutlaka kazanacağız. 14 Mayıs’ta cumhurun muhteşem zaferine hep birlikte omuz vereceğiz.”

meram-mhp-diyor-cumhura-guveniyor-2.jpg

KONYA MHP DİYOR

Türk milletinin Türkiye ve Türk düşmanlarına 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta vereceğini dile getiren MHP 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Songül Gizem Yücel de, “Meram semt pazarımızı ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar dileyip, hemşehrilerimizin hal ve hatırlarını sorup, dua ve desteklerini aldık. Çok şükür Konya’mız her şeyin farkında. Türkiye’nin yükselişi için Konya’mız çoktan kararını vermiş. Konya MHP diyor, Konya “aday belli karar net” diyor. Rabbim birliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

meram-mhp-diyor-cumhura-guveniyor-1.jpg

HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE

MHP’ye olan güvenin kendilerini mutlu ettiğini belirten MHP 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Ramazan Uyar da, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Milli birliğimizi, milli güvenliğimizi, milli çıkarlarımızı, milli varlığımızı, milli gelecek projelerimizi sömürge hesaplarına, lord planlarına, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler faal haldedir. 14 Mayıs seçimleri dünya üzerindeki mevcudiyetimiz, istiklal ve istikbal haklarımız bakımından hayati niteliğe haizdir. Konya bunun farkında. İnşallah 14 Mayıs’ta hemşehrilerimiz bunun gereğini yapacaktır” diye konuştu.

Etiketler :