Meram Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Ramazan’a “ilahilerle merhaba” dedi

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu  Müzik Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı  Münevver Betül Mutaf’ın hazırladığı ve yönettiği öğrencilerden oluşan koro, “Merhaba Ya Şehr-i Ramazan” dedi.
Meram Yavuz Sultan Selim Ortaokulu  Ramazan’a “ilahilerle merhaba” dedi

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Müdürü Muhammed Acıyan, konserden önce yaptığı açılış konuşmasında, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanı M. Sami Küçüktığlı’ya ve Şube Müdürü Hasan Boydak ile programı hazırlayan M. Betül Mutaf’a teşekkür ettikten sonra “Hilalin gölgesi üzerimize düştü. Ramazan sevincini hep birlikte paylaşmak için böyle bir program organize ettik. Filistin deki din kardeşlerimizi de unutmamamız, onlara dua etmeliyiz.

ramazan-2.jpg

Şehitlerimize rahmet, yaralılara da Allah’tan şifa diliyoruz” dedi. Konserde Uşşak ve Hüseyni makamlarında ilahiler seslendirildi. Münevver Betül Mutaf da “ Muhammed Doğduğu Gece” isimli ilahiyi seslendirdi. Koronun seslendirdiği ilahiler izleyenlerden tam not alırken Okul Müdürü Muhammed Acıyan, program sonunda M. Betül Mutaf’a plaket ve çiçek takdim etti.  

ramazan-1-002.jpg

Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda yapılan konsere Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Kılıç, Ahmet Erdoğan, Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Toru, Mehmet Nuri Aydın, Hasan Öztekin, Konya Aydınlar Ocağını temsilen Muammer Yavuz  Okul Müdürleri, Numan Saraç, İsmail Kılınç, Ramazan Dursun, Meram Uzman Vaizi Mehmet Toker, İdareciler Harun Şirin, Ramazan Yıldırım, Murat Durak, Derya Yolcu, Cengizhan Mutaf Öğretmenler Hilal Kurğa, Hatice Günebakan, Ayşe Kasap Selçuk, Hitame Baş, Abdülkadir Demir, Mesut Çayır, Ramazan Köse, veliler, öğrenciler ve geniş bir izleyici topluluğu katıldı.

ramazan-3.jpg